Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
érdekes - a linkelt oldalon KSU-s romokra (ill. google frissítésre) panaszkodnak ... nálam nincs KSU ugye.
ezt az utolsó kínai kommentet nem értettem: "Úgy érzi, hogy valami ismeretlen probléma van a ROM-mal? Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót (ne csináld, már újra flashelted a csomagot, ami a CPU-t érinti, és az egész telefon beragad), és akkor a sui működhet normálisan."
ez mi lehet? "Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót"
Shizuku:
azzal a bajom, hogy serviceként futtatja magát a háttérben - ugye, jól emlékszem?"ha nem akarsz kozvetlen root-ot adni az AppOpp..":
mélységében nem ismerem az android permission kezelését... mi a "közvetett" root ilyenkor? ( ez a shizukura utal? Shizukus megoldásnak mik a hátrányai?)(amúgy van másik app-om, amivel piszkálhatom az appok jogosultségait ( muntashirakon Appmanager-e ) - de az Appops-ot jobban szeretem, handfull-abb
)
-
balfek
tag
Magisk/SUI-t használ valaki? /nálam SUI az AppOps alá kell/
Rikka SUI
ui. lett egy olyan gondom, hogy a legutóbbi custom rom /evox 14/ frissítés után a SUI felületén nem látszik semmiféle app...ennek mi elhet az oka?
.. és hogy lehet visszaszerezeni az SUI-beli applistet? -
balfek
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest