Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz the radish #4450 üzenetére
Már miért lenne? Tökéletesen jól működik az injection app megoldásuk mellé ez az elv - még mindig, még KernelSU-val is.
-
crok
Topikgazda
Az összefoglalóban ugye van az a két tároló amit a file-ok elérhetetlenné válásának esetére hoztam létre: egy Mega.nz és egy Mediafire tároló, na feltettem oda a pif.json file-okat (4-et) egy 7z-be a 01_PlayIntegrityFix könyvtárba, ezt most itt érhetitek el közvetlenül:
pif.json_20231223_2200.7z a Mega.nz-re töltve
pif.json_20231223_2200.7z a Mediafire-re töltve
A jelszó a már jól ismert lesz hozzá.
Chiteroman PlayIntegrityFix esetén ide tedd:/data/adb/pif.json
Osm0sis PlayIntegrityFix fork esetén ide tedd:/data/adb/modules/playintegrityfix/custom.pif.json
Frissítettem az összefoglalót is. -
crok
Topikgazda
Érdekességképp: működésre tudtam bírni egy official ArrowOS-en a TVGO-t de most eléggé benne vagyok mindenfélében úgyhogy nem megyek le addig hogy mi a minimál amivel elindul.
Mindenesetre ez kellett hozzá:
- Magisk Alpha*
- Magisk app hide - hogy random package ID-ja legyen a Magisk alkalmazásnak
- Saját beépített Zygisk kikapcsolva
- Enforce DenyList kikapcsolva
- DenyList: rajta minden banki alkalmazás, etc, meg nyilván a TVGO de NINCS rajta egyetlen Google alkalmazás (Play Store, Play Services, Wallet..) hogy a PIF tehesse a dolgát
Zygisk Next modul**
PlayIntegrityFix modul v14.6 + egy egyedi pif.json
HuskyDG féle SafetyNet Sensitive props modul
Shamiko modul
Zygisk LSPosed modul
HideMyApplist LSposed modul rendesen beállítva
Chiteroman BootloaderSpoofer modul***
DevOptsHide LSPosed modul* Valszeg a Magisk Alpha eltérései az hivatalostól előbb-utóbb bekerülnek a hivatalosba is, már vagy 2 hónapja hallom hogy már majdnem lenyomták az Enter-t hogy kijöjjön a v27.... de lehet közel a karácsony vagy nem tudom..
** Igen, a beépített csak addig kellhet bekapcsolva legyen amíg a DenyList-et konfigurálod de Alpha-n nem kell bekapcsolni hogy a DenyList-et konfigurálhasd (elég csak a gombot átbillenteni, DenyList-et beállítani majd vissza kikapcsolni a Zygisk kapcsolót)
*** Key Attestation test app (v1.6) szerint a bootloader zárt - csak a certificate chain nem valid de ezen még dolgozhatom .. -
micafighter
nagyúr
DenyList: rajta minden banki alkalmazás, etc, meg nyilván a TVGO de NINCS rajta egyetlen Google alkalmazás (Play Store, Play Services, Wallet..) hogy a PIF tehesse a dolgát
Ezt a részt nem igazán értem, eddig nem úgy volt, hogy a PIF mellett a Denylistre kellett rakni a Google alkalmazásokat is? -
crok
Topikgazda
válasz micafighter #4458 üzenetére
Ott van felette, hogy enforce denylist kikapcsolva es meg elotte a Shamiko:
- a Shamiko a denylist-et hasznalja az alkalmazasok elol a nyomok elrejtesere
- ha az enforce be lenne kapcsolva a Magisk mindent ami Magisk vagy azaltal mukodik azt umount-olna az elol az alkalmazas elol -> ha az emlitett Google alkalmazasok listan is lennenek es az enforce is be lenne kapcsolva labon loned magad mert se a Shamiko se a PIF se az LSPosed modulok nem tudnak modositani futas kozben.
Remelem igy mar ertheto.
Ha a ROM alkalmas arra hogy a PIF dolgat megcsinalja akkor elkepzelheto hogy a Magisk melle mehet az enfkrce denylist (ekkor viszont denylist-re kell tenni azokat a Google alkalmazasokat) - de nyilvan csak akkor ha nincs olyan feature vagy modul ami mas alkalmazast modosit (LSPosed ilyenkor altalaban kizarva emiatt) igy pl. systemless hosts termeszetesen mukodik, MiXplorer modul is, kamera modul, hivasrogzito, etc..
Remelem igy mar atmegy a logikaja. -
crok
Topikgazda
válasz the radish #4456 üzenetére
Igen, persze, csak ahhoz a PIF modult kicsit modositani kell vagy csinalni egy kis modult erre:
A PIF telepitese utan a /data/adb/playintegrityfix mappan belul csinalni kell egy product/app/XiaomiEUInject konyvtarstrukturat es ebbe tenni egy .replace file-t es reboot - ez majd az injektor app konyvarat 'nullazza' es az app nem fog megjelenni es mukodni a rendszerben es nem akad ossze majd vele.
Tobb info itt meg ebben a thread-ben [link]
De a fentebb linkelt beallitassal es a Xiaomi.EU sajat megoldasaval szerintem jobb a tortenet. -
energiezolee
aktív tag
válasz szimi57 #4465 üzenetére
Igen, de csak az OTP kártyával tudsz telefonnal érintésmentesen fizetni!
#4467 G48: Te rosszul értelmezted a kérdést! Az alkalmazás kártyakezelése volt a kérdés, nem pedig az hogy a feltöltös kártyájukra mennyi pénzt lehet tenni havonta! Egyébként 40000ft/hó.
[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
szimi57
őstag
válasz energiezolee #4467 üzenetére
Ez logikus is.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
G48
senior tag
válasz energiezolee #4467 üzenetére
Csak számomra értelmeztem. Nekem így használhatatlan.
[Simple][ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz micafighter #4470 üzenetére
A PIF intezi, nem a Shamiko!
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #4473 üzenetére
Fent van a Xiaomi.EU ROM forumaban az elso posztban de linkeltem mar meg az osszefoglaloban is bent van - de itt lesz:
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz the radish #4478 üzenetére
Igen, de miert nem a sajat parancsat hasznalod hogy osszerakd a listat? Vagy mar kesz a lista?
-
mizoli
addikt
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek 🎄
-
energiezolee
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
crok
Topikgazda
Niceee. Összecsesz valamit az modul de durván. Látszik hogy a Magisk daemon nem is fut, azért mondja azt a Magisk app amit mond.. nem találja a daemon-t (nem tud csatlakozni) így nem tud vele "beszélni" ezért mondja hogy "elveszett".. restart ha rendbehozta akkor nagy bajod nem lesz deee.. biztos ez a NoName a legjobb Revanced modul? 1:1 a j-ch az alapja de az legalább biztosan működik és ugyanúgy van benne Extended build is (a NoName-ben meg csak az Extended van) meg legalább még egyszer se volt eltörve. Ha már úgyis a j-ch zygisk-detach (vagy mindetach) modult használod akkor szerintem nem sok értelme van a NoName YT Revanced Extended-et használni (meg amúgy se, de magánvélemény, szerintem csak újracsomagoltan ugyanaz mint a j-ch).
-
crok
Topikgazda
Kint is van: PlayIntegrityFix v14.9
-
Archttila
veterán
Durva, hogy mar 1 nap alatt is mi brutalis mennyisegu hsz gyulik ossze a TG Play Integrity Fix csatijan
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
energiezolee
aktív tag
Van valami értelme Magisk-es YouTube ReVanvedet-et használni? Én is NoName-et használom, csak nem a modulos verziót, hanem a sima telepítős apk-t, mert azzal nincs semmi gond! Mi az előnye a Magisk-esnek azon kívül, hogy nem kell hozzá feltenni külön a microG-t?
[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
válasz energiezolee #4491 üzenetére
Hát az is előnye, hogy nem bassza szét a Magisk Daemont ahogy olvasom
egyébként egyértelműen j-hc modult használom én is
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Az egyeb hobbikat kihagytad
Bevallom en csak azert neztem be mert ma Android napokat tartok ebbol kovetkezik, hogy vegre vegre!! elkeszult a debloat listem, immaron az experimental ag is beolvasztasra kerult (kettesevel teszteltem oket 3-4 napig) bootloop nem volt, anomaliak annal inkabb, de vegul kerek 150-nel megallt a lista. Script elment, App Manager-be list export, varom a friss ROM verziot
Apropo App Manager: jott stable build. (vagy te is Alfan vagy)?[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
crok
Topikgazda
válasz energiezolee #4491 üzenetére
Nos pl. nekem nincs. Ha Magisk modullal csinalod talan kisebb a valseg' hogy eltori a linkek megnyitasat alkalmazasban, meg pl. a droid sajat fiok rendszeret tudja hasznalni, nem kell kulon belepkedni, ertesiteseket allitani (nem hasznalom, megnyitaskor nekem eleg a csengot megnezni..), nem kell letiltani a frissitest, etc.. Csak build tesztelesre teszem fel.
@Archtilla: suru a nap meg tulehettem magam halaszlevel.. :/ Egyebkent a stable-t hasznalom a napi droidon de a tobbin alpha van fent.
[ Szerkesztve ]
-
energiezolee
aktív tag
Én eleve nem használom az értesítéseket, szóval ezt nem tudom! Frissítést pedig nekem sem kell letiltani, mert eleve más a telepített apk neve, így akár mellé le is lehet tölteni a hivatalos YouTube-ot...
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy régebbi tesztek során nekem sem működött rendesen a NoName féle modulos verzió, ezért is használom a sima telepítőst, ami hibátlanul működik.Üdv : Energie Zolee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest