Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Nagy a szigorúság...
FontChanger ahogy tapasztaltam (nem biztos, hogy igazam van, de) nem túl régóta van velünk, úgyhogy eleddig hasznosnak gondoltam a különálló fontok letöltését és alkalmazását olyan romoknál, ahol nincs más mód. (És a Roboto egyáltalán nem tetszik.)
Azon romoknál, amelyek nem tartalmaznak beépített Google appokat, nano verziót szoktam szedni, amiben nincs YT. Ha csak a systemless Vanced-et rakom Magisk által, akkor is updatelni akarja a gyárival Playen át, és ha az automatikus frissítés nincs kikapcsolva, sikerrel is jár. Ezt a APK ellenőrzést meg nem értem, mármint a hatásmechanizmust, esetünkben mit befolyásol.
(#117) crok: Ez nagyon jó lenne, ha kérnél és kapnál engedélyt erre. Sok felesleges kérdést megelőzhetnénk vele. A rosszalkodó module-ok letiltásának módszere bizony szintén hasznos volna. (Nálam mondjuk az OrangeFox recovery ezt tudja beépítve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Rewards
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest