- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz Stanbacsi #891 üzenetére
Hamarabb fogod megunni, mint hogy lehuznak a rolot.
Egyre nepszerubb a Magic The Gathering Arena, egyre tobbet koltenek marketingre, versenyekre. Nehez lenne akkora hibat elkovetnie a keszitoknek, hogy le kelljen huzni a rolot par even belul.
A jatek folyamatosan alakul ahogy jonek az ujabb kiegeszitok es kirotalodnak a regebbiek, igy nehez megunni. Mindig van mit kiprobalni. A legutolso kiegeszito a War of the Spark nagyon jol sikerult, a kore epitett sztori sok embert bevonzott a jatekba.
Ha ki akarsz probalni minden "jatszhato" deck-et az aktualis meta-ban akkor szerintem muszaj koltened a jatekra, legalabb az 50$-os pack-ot megvenni kiegeszitokbol. Abbol mar ki lehet kraftolni jo par top tier deck-et. Ha turelmes vagy, nem akarsz annyit kolteni akkor persze fizetes nelkul is el lehet lenni. Szerintem eleg gyorsan ossze lehet szedni jatekon belul egy top tier deck-et de en peldaul 1-2 het utan elunom ha ugyanazzal a deck-el jatszok sokat.
--------------------------------------------------------------------------
(#894) ldave: kiraly! Nagyon varom![ Szerkesztve ]
-
félisten
A valaha létezett legnagyobb TCG digitalizálása.
10 hónap alatt költöttem rá 5$ + 15$, de utóbbit inkább már csak azért, mert annyit játszottam vele, hogy úgy gondoltam ennyi "jár nekik".
Az utóbbi 2 kiegészítőből gyakorlatilag megvan az összes lap, azzal is elég jól állok ami most jött ki.
De konzisztensen kell játszani, naponta kb. 10 percet legalább.Évente 3-5 kiegészítő jelenik meg, már legalább 20 éve:[link]
Mindemellett folyamatosan jönnek a patchek, szerintem olyan havi 1 nagyobb lehet, de meg kéne nézni pontosan.
Állandóan van valami event, játékosbázist csak a fejlesztők tudnak.A kihívás, hogy tényleg minden nap belépj és játsszál egy kicsit, néha én is tartok 1-2 hét szünetet, amikor "nem érdekel".
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Biztosat senki nem tud erre mondani, de tény, hogy a játék fejlesztője, a Wizards, jelenleg hosszú távon számol az Arénával. Ha tippelnem kéne, előbb áll le a Hearthstone, mint ez. Egy 25 éves játékról beszélünk, ami újra a népszerűsége csúcsán van.
Az is tény, hogy pár éve volt a Magic Duels, aminek hasonló szerepet szántak, helyette mégis jött az Arena.
Versenyek vannak, komoly pénzdíjazással, de oda bejutni azért nem egyszerű. A játékon belül vannak kisebb 'versenyek', avagy event-ek. Olyasmi hogy adott paklival játsz addig, amíg nincs 7 győzelmed vagy 3 vereséged és ennek függvényében kapsz jutalmat.
F2p módon is lehet játszani, viszont úgy azért elég lassan lehet komolyabb lapkollekciót felépíteni, de nem lehetetlen, csak sok idő.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest