Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Noh, nem valami permanens ez a halottidézés.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ofc sikeres volt a spell.
Párszáz lap még van, de nem tudom, hogy akarok-e eladni belőle - majd kialakul.
Free to play a cucc, nekem bejön. Persze jobb élőben, de ahhoz olyan dolgok kellenek (pl. helyi játékosok, akik nem kocába nyomják), amik nincsenek. Az online ebből a szempontból elég kényelmes, mászkálni sem kell, és ha kisakkozol valami jó dekket, semmi sem tart vissza, hogy papírral is összerakd. Meg ugye állandóan vannak események.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, még egy

?
MTG: Arénával senki nem pötyörög? Ingyé van és lehetne benne 1v1-ezgetni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy valakit nem érdekel egy nagycsomó lap, persze nyomott áron? Vannak köztük értékesebbek is ofc.
Conflux az utolsó szett, de akadnak igencsak régiek is.Hiába szeretem nagyon a játékot, de mindig emlékek idéződnek fel, amiket nem akarok feltétlenül az eszembe juttatni, ha nem muszáj..

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Extended-arcok vagytok úgyis, nem?
Vagy inkább Legacy... Hát, én vasárnap Érden leszek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem ez egy Wrath of God lehetett...

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na mi van, mindenki bekapott fejbe egy Terrort?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Valamelyikőtök volt már nemzetin? Ha igen, írhatna néhány tapasztalatot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sok ilyen tölteléklap a következő kiadásnál v. blokknál értelmet nyer.
Nem kell azokat a Boostereket ész nélkül venni. Én például azt csinálom, hogy nézek neten lapokat, összeépítek belőlük egy proxy-dekket, tesztelgetem, tesztelgetem, alakítgatom és amikor már úgy érzem, hogy királyos, megveszem laponként. Néha egy-egy Booster vagy Fat Pack belefér, csak az izgalom kedvéért.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Uraim, azért kell kiadni új kiegészítőket, hogy egy idő után ne legyen dögunalmas a játék (mindenki ugyanazzal játszik 5 éve). Ez nagyon helyes. Mondjuk a rotációs folyamathoz én hozzáadnék +0.5 évet, de így sem rossz.
Bizonyos lapokat meg azért kell korlátozni, esetleg letiltani, mert bár lehet, hogy szórakoztató a velük folytatott játék, de a játékegyensúlyt(ami szerintem NAGYON fontos, főleg kompetitív körökben) teljesen felborítják, pl. Dark Ritual.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kár, kár.
Engem (egyelőre) leginkább a Standard (meg kicsit az Extended) foglalkoztat. Tudásom még nagyon kevés a Legacy-hoz, meg hasonló type-okhoz (rengeteg lapot nem ismerek).
Mondjuk az 1997-es Microprose-os Magic-játék baromi jó. Meg is van, szoktam tologatni.
De hogy kicsit felvidítsalak, most az M10-ben rengeteg régi lapot újjáélesztenek (pl. Ball Lightning, Nightmare, White Knight, Black Knight, stb.). Azért Dark Ritual-ra ne számíts!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ne má', hogy mindig betalálom azokat a totyikokat, amik éppen halódnak, vagy teljesen behaltak...

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv, Plainswalkerek.
Élesszük fel a topikot!
Turbo Fog ellen valami jó dekkötlet (olyan, aminek más ellen is van esélye
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy inkább Legacy... Hát, én vasárnap Érden leszek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)