Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Egy 0 ez a game,
mondjuk én cdkeyen vettem 10kba a kulcsot, szóval mind1. De annyit sem ért.. -
trufa12
addikt
Mind ezt akartam le írni amiket írtál ...
de így nem kell meg tennem, szóval még mindig nincs semmi mod ? amivel lehetne csinosítani ?Mert óborzalom, bug még mindig, meg a graf tényleg gyalázatos, a max payne 3-komolyabban néz ki, minden túlzás nélkül mondható

Nah meg ott vannak goló nyomok igazán
Mondjuk nálam 980-ti-al ami bőven meg van húzva már már az 1080 alap szintjére, fps- problémám nincs FHD-ban
-
trufa12
addikt
Hát én amennyire vártam, meg meg vettem 9k-.ért
mert előtte toltam ki a m2-őt, aztán nagy volt a láz, már annyira xarom telibe, hatalmas csalódás .
kár érte. -
trufa12
addikt
Nah meg van már a crysis szintű grafika ?
1-2-3 (tök mind1 ) -
trufa12
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
A fene tudja, régen nekem is előjött ez az anomália, játékoknál .. akkor azt hallottam a tört verziók ilyenek... de nem feltételezem hogy te pl törtel nyomod ( én volt hogy igen ) de kétlem hogy az okozta...
de olyan is volt hogy a net használat, lapozó fálj hülyült meg, és töltöttem, zabálta a ramomat ..
azt meg egy hálókártya drivere okozta..mondjuk bevásároltam 32gb-ramot
aztán had zabáljon ami akar...
de arra rá nem jöttem hogy mi okozza így érdemlegesen nem tudok segíteni . Elméletileg elég kellene hogy legyen(#1012) ForRedGlory
én meg nem tudom magam bele élni egy olyan mafia játékba ami egy rakás xar
nem vagyunk egyformák, de a vége ugyan az. 
Pedig mészárolnám én a digókat, is a niggákkal . de hiába ha pocsék a játék . -
trufa12
addikt
válasz
üzenetére
+1
Szerintem is számít a grafika, mert amúgy nem fejlődött volna.. az mondja ezt aki nem költ annyit a gépre, v konzolozik ... Én akinek egy rahedli pénzbe van, igenis azt mondom nézzen már ki valahogy egy játék, mert ha minimum grafon akarom játszani akkor arra meg elég egy 70 ezer forintos pc.... nem kell 700ért vásárolni... -
trufa12
addikt
Inkább a shadow warrior 2-ért fizettem volna.... nah az valami faja játék lett.. mint ezért a szemétért .
-
trufa12
addikt
miért írja hogy a frissítés várakozik (steam)

aah végre tölti már (10 perc után) -.-
-
trufa12
addikt
Mikor jön már a mindent helyre rázó, 80gb-patch

-
trufa12
addikt
Szóval akkor tok mind1hogy sweet v sem kilep igy is ugyis mert arra gyanakodtam de akkor mind1...
Minden friss minden oczva van de stabil tesztelt szinten. Amit egy fostos jatekert nem lovok be alapra...
Szoval akkor nincs erre megoldás? Mert egyebkent a 60fps meg van 980tial azzal nem lenne gondom csak a jatek nem megy.... Xdpedig eredetibe meg vettem r.hadjanak meg miutan a viragbolti xar volt gondoltam biztos a kallerek trollkodnak mert ennyire nem lehet rossz eredetibe de 9ezer forintal később rájöttem hogy még keresztbe is sz.ptattam magam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kár érte.
1-2-3 (tök mind1 )
aztán had zabáljon ami akar...