Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez a baj, hogy nincs semmi új hír a játékkal kapcsolatban

-
pronyó
tag
De rég írtak ide!
Elfeledkeztek erről a topicról, vagy tényleg ennyire nem érdekel senkit a Mafia 2?!
-
csakegyreg
tag
a topic elejére olvastam és nézte , hogy kérdezte valaki , hogy kinek megy 1600x felbontáson 6aa val kicsit elmosolyodtam igaz 2002 végén volt de olyan jó nézni ezeket a régi hozzászólásokat ?D:

-
Raptus
tag
pedig az elején még nincs is sok rendőr az utcákon. Viszont egyszerűen lelőni őket nem túl elegáns megoldás, inkább meglépni és ha kell megbújni. Ez mégiscsak életszerűbb, mint lelőni a rendőröket. Aki ebben a játékban ész nélkül gyilkol, az szerintem nem tudja rendesen átélni a történéseket. Annak inkább GTA!.
-
west
őstag
mi van ezzel a rendorrel 50el engedi hogy menjek
es utanna mit kel csinalni hogy ne bilincseljen meg? -
Gyusz
őstag
Ismét egy megjelent egy kép.
-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
Raptus
tag
Akarom most!!!! Lehet, hogy még meg is veszem?
-
mcmike
őstag
Ezek nagyon durvák. Azt hiszem a fizika megint ott lesz a toppon... (pl. ahol az autó csomagtartója felnyílik ugratás közben)

Remélem hasonlóan az első részhez olyan színvonalú játékot alkotnak, ami jó pár évvel előre meghaladja a korát. A képek alapján komoly esély van rá...

-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
Újabb Mafia II képek és infók.
Két fő karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
Lesznek sztoribeli összefüggések az első Mafia játékkal.
Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erős leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven. Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)
Megjelenés 2009. tavasz/nyár.
A sztori a II. világháború befejeződése előtt kezdődik.A játékban három nagy maffiacsalád képviselteti magát. Nekik vagy ellenük vállalhatunk küldetéséket.
A rendőrök csak akkor hívnak erősítést, hogyha tényleg komoly zűrt okozunk.
Összesen 2 órányi átveztő jelenetre számíthatunk
A játék három fejezetből fog állni.
A város teljes 5,7 négyzetkilométeres területe már a kezdéskor bejárható.
A kocsikra egyedi rendszámtáblákat szerelhetünk.
Kétféleképpen reagálhatunk környezetünkre: Normális és erőszakos módon.
Az utcai árusoktól is vehetünk kaját, pl. hotdogot. Vásárlás közben nem támadhatnak meg.
A járókelők cigiznek, újságot olvasnak, várnak a buszra, kukáznak stb.
A történet bizonyos részein választás elé állít a játék, aminek később konzekvenciái lesznek. Ennek megfelelően többféle befejezésre számíthatunk.
Vehetünk házakat, ahol deponálhatjuk az összegyűjtött javakat.
A tárgyakkal (székek, üvegek, stb. szabadon lehet garázdálkozni.
A térkép fejlettebb waypoint rendszert használ majd. Ugyancsak fejlődik a checkpoint rendszer.
Nem lesz kezelőfelület a képernyőn.
Az edzőtermekben új közelharci mozdulatokat tanulhatunk.
Várhatóan az ajtókon átlövés lehetősége is bekerül majd a játékba.THX HARDWIRED
-
Gyusz
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A 40-es 50-es években talán gyakrabban robbant fel a tank, vagy nem? Nem vagyok igazi autószakértő.
Egyébként meg az első részben traffipax volt minden rendőrnél, hogy azonnal észrevették a legkisebb sebességtúllépést? Irreális dolog volt, de nekem tetszett, hogy nem lehetett ész nélkül közlekedni (vagy legalábbis megpróbáltak a zsaruk lekapcsolni).
-
Sipi16
őstag
Ezt a játékot nagyon szerettem... Nah kezdhetek spórolni egy konzolra...
-
Gyusz
őstag
Új képek és infók.
Akarom, most! -
Gyusz
őstag
2 új kép, ez még mindig eszméletlenül jól néz ki

-
Szabi1987
aktív tag
A zene a kedvencem
Meg a történet az nagyon nagy volt az első részben,remélem itt is jó lesz.Itt egy kis video a youtube-ról.
-
Gyusz
őstag
Úgy néz ki valamikor 2008. november 1. és 2009. október 31. között már játszhatunk is vele link.
-
Gyusz
őstag
Tegnap már linkelni akartam a képeket, de akkor még csak igen rossz minőségben voltak meg. Így néznek ki rendes felbontásban link. A második képet mintha egy az egyben az első részből készítették volna, persze más korban.
-
kijozu
csendes tag
de nekem egy dvd-n van a 3 cd képfájl!
-
kijozu
csendes tag
igen most tettem meg de ugyan az a hiba
még most is ott ála A5.dta-nál! -
kijozu
csendes tag
meg akkor most mit kezdjek vele?:S
-
kijozu
csendes tag
nem hiszem! régen semmi baj nem volt vele! és Kiskokó-nak is ez volt a baja!
-
kijozu
csendes tag
hello!
nekem van egy hiba a telepítés 2.cd-jénél a végénél! és nem megy tovább az a a6.dta file
nem tudjátok mi a megoldás rá?a mafia játék! berakom nekem egy DVD-re van kiírva a 3 cd berakom az elsőt a daemonba! megy minden kész kéri a másodikat berakom a daemonba megy minden és a a6.dta-nál megáll minden nem megy tovább! megnéztem a cd fájlon ott 400 mega vagy mennyi a a6.dta a mafia mappában ahova telepítem ott meg kb 32mb
-
Csigger
őstag
csáó!
énis nagy Mafia rajongó vagyok! vagy 3-4x végigjátszottam ha nem töbször!
állati jó volta a hangulat és a sztori! remélem a kettő is ilyen jó lesz!
már alig várom!
Godfather nekem is megvót, hát nem voltam tőle elájulva! nekem nem tetszett!
Mafia viszi a prímet!
-
ftc
nagyúr
A cheh Illusion-t megvette a T2K kiadó
A játék idén jelenik meg Q3-ban GTA4 után -
T.Peter
őstag
Sziasztok. Most így végigolvasva az utolsó pár hozzászólást, én még arra leszek kiváncsi, hogy a hangulat hogyan valósul meg a városban. Arra gondolok, hogy a kocsival gurulva a városban milyen érzés lesz, plusz a házak mennyire lesznek korhűek, és talán a legfontosabb, hogy hányan lesznek az utcán, mert három ember csak rontana a hangulaton. Remélem beleadnak mindent, és kiváncsi leszek, hogy mit tudnak például kihozni az esti küldetésekből, amikor majd a városban kell furikázni.
-
lakatosturbo
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy lecseréltem az alaplapom egy AsRock p4i65g-re és amikor a mafiával jáccok tökéletesen működik de amikor valamelyik szereplőnek meg kellene szólalnia akkor semmi max a feliratozás olvasható ők meg becsukott szájjal vannak és csak mozognak. Valakinek van valami tipje mi lehet a probléma?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ok boss

-
Winner_hun
félisten
-
Kiskokó
veterán
Láttam mafia 2 trailert.. msot kaor mivan pcre nem lesz vagy mi a helyzet..
-
Kiskokó
veterán
Valaki segitsenn
második cd vége felé az A6.dta nevű fájlnál amikro a csi kvégig ér emgáll atelepités és nem akar továbbmenni.. másoknál is hiba havernál is meg neten ahoyg ekersgéltem sokaknak..
mit tegyek hogy jó legyen help plizz fontos lenne
azt irják neten hogy virusirtót kike lkcaspolni .. én lemntem netről virus irtó tüzfal OFF és nemjó..
segitsetek kösszi -
ftc
nagyúr
Nah beszeeztwm origiben a mafia c. gamet.....mert megérdemlem s megérdemlik

-
Majstor
senior tag
Az 1-es RuleZ
Ha ugyan azok az emberek dolgoznak a 2-esen akkor biztos 100%-os siker lesz!
-
Makaveli
senior tag
Nagyon jó! Mikor várható a megjelenés???
-
Raptus
tag
Csatlakozom...nekem is jó volt úgy. Legalább 6x kijátszottam a játékot és mindannyiszor végignyomtam a versenyt is. Még azzal a közismert csalással sem éltem, hogy bementem a reklámtábláknál és levágtam volna a pálya 80%-át. Egy szó mint száz, a MAFIA nagyon jó játék volt és nem hiszem, hogy a csehek elb@sznák a második részt. Ezért várom az ArmA2-t is
-
Raptus
tag
A GAMESTAR szerint 2008-ra ígérik, de maguk a csehek is el tudnak képzelni fél éves késést, ergo 2009 tavaszánál előbb nem valószínű, hogy kézhez kapjuk. Ha olyan lesz, mint az elődje, akkor legkésőbb másfél év múlva komplett gépet kell cserélnem. A sokak által szidott autóversenyes részhez hasonló nehézségű dolgok elvileg nem lesznek benne, bár én azt is élveztem, és harmadik nekifutásra sikerült is. Személy szerint nagyon várom a második részt, mert az első annyira elvarázsolt, hogy azóta is annak vagyojk a nyomorékja. Nem is nyomtam sokáig a Godfather-t, mert a poros nyomába sem ért a Mafia-nak.
Szerk.: felcserélt betűk egyes szavakban
-
Muton
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
elég durva lesz 2008: Mafia 2, Starcraft 2

-
Calibos
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Remélem hogy hamarosan!
-
mcmike
őstag
-
Xelo
addikt
még mindig top nállam az első része, nagyon várom a másodikat

-
Calibos
addikt
Hát, van egy video és pár darab kép

Kb 2-3 év múlva játszhatunk is vele
-
peterszky
őstag
Ma újra elkezdtem az első részt. Az intrótól végig libabőrös volt a hátam

Szvsz az egyik legjobb intro, amit valaha megalkottak
-
T.Peter
őstag
Az első rész zseniális volt. A gta-t simán veri. Sokkal színvonalasabb, és hangulatosabb. Ami neked nem tetszett, hogy a fegyverek célkeresztje nagyon felhúz, az azért van, mert régi fegyverek, és ez így valóság hű(A thompsonnál engem is idegesített, ezért lőttem mindig colt 1911-el). A kocsinál, hogy el kell mindig indítani, ez megint csak így realisztikus(Nem úgy, mint a gtaban, hogy még be sem ült majdnem a csávó, de már elindult a kocsi, meg pillanatok alatt fent volt a max sebességén. A másik meg a törés. Háromszor koccantál, és már nem is lehetett használni a kocsit. Persze ezek az új gtakra vonatkoznak. A hármastól kezdve).
[Szerkesztve] -
bAtt001
addikt
Most láttam a legújabb videót a játékból és nagyon bejött
de nem hiszem h ezek a játék motorjával készültek legalábbis azok amikor az éttremben ülnek és beszélgetnek.
De mikor beindul az action akkor elég szépnek néz ki kocsiból kilövöldözés egyéb ilyen finomságok.
Nekem is volt szerencsém párszor az első részhez de nem tudodd annyira megfogni mint a GTA sorozat. Ami főleg nem tetszett az az volt h maikor lőttem akkor a célkereszt felhúzott a csillagos égig magyarul nekem elég nehéznek tűnt a célzás. + az sem nyerte el a tettszésemet h beülök a kocsiba és várjak míg elindítja a motort és míg felgyorsul az autó. De lehet h csak GTA után volt ilyen lassú
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
A karakterek messze túlszárnyalták a GTA 3 szintjét és a tűz se volt csűnya, a felbontást is magasabbra lehetett tornázni (nálam 1280*1024-ben futott), de tényleg nem éppen 2006-os grafikai színvonalat képviselt, de annyira azért nem volt vészes. A nagyobb baj az volt, hogy ha nem The Godfather néven adják ki, akkor nem sokan játszottak volna vele, tekintettel az összképre.
Itt a múltkori videó, nagy felbontásban, immár angolul [link]. -
feka007
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ezekszerint nem láttad, hogy milyen képeket mutogattak a The Godfather megjelenése előtt a játékről.
Azért elmondom, hogy a végeredmény kicsit sem hasonlított azokhoz a képekhez.(az ekőzetesekben a 2006-os szintnek tökéletesen megfelelő grafikája volt a képeken, valójában pedig a 2002-es GTA 3 szintjén volt, még a felbontást se lehetett 1024*768 fölé tolni...) De mióta ezzel megszívta az EA, azóta ezzel inkább nem próbálkoznak. -
feka007
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Tényleg nagyon ütős, biztos jól vissza fogja adni a '40-es évek gettóinak a feelingjét, csak nehogy az legyen vele, hogyutólag hullik le a lepel a Photshopról, mint a The Godfather esetében. Persze az IS nem egy EA, de azért nem lehet elég óvatos vele az ember.

-
feka007
veterán
Feltámadt a régen elfeledettnek tűnt folytatás, jön a Mafia 2!
A GTA szabadsága ide vagy oda, a Mafia hangulatát meg sem közelíti, úgyhogy tűkön ülve várom a folytatást.
Látom már lelőtték előttem a hírt, nem is csoda.
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
Jöhetne már a 2.rész!!Az első rész nagyon megfogott,gondolom a 2. még keményebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elfeledkeztek erről a topicról, vagy tényleg ennyire nem érdekel senkit a Mafia 2?!

mondjuk én a Colin 2-t leszámítva egy autóversenyben sem voltam jó, sőt, különösen béna