Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad Maci
tag
Tovább akarok moddolni. Akarok venni foszforeszkáló festéket (nem UV-t!), és azzal bekenni a videokártya oldalát, meg talán a zalmant is. Az sokat rontani a hűtésteljesítményen?
-
zLegolas
őstag
A zaj nagy része a forgó alkatrészek keltette vibrációból származik, beremeg a ház, meg minden nagyobb felületű fém (pláne műanyag) akkatréc membránként kezd viselkedni, magyarán zúg-búg az egész hóbelvanc.
A rezgés csökkenthető valami rezgéselnyelő izé, pld. gumibak által. Lásd: anyuci mosógépe, hűtőgép kompresszora, stb...
Gumikockát honnan tudsz szerezni egy órán belül? Írószerboltból. Ezt kell a vinyó meg a lemezház közé applikálni. A gyakorlati megvalósítás sokféle lehet, az ház és helyfüggő dolog.
Mondjuk szerintem egyszerűbb függesztve szerelni, vannak képeim, csak még a hozájuk tartozó html-t nem csináltam meg, majd megy a honlapomra...
A többi már csak egy kis fantázia dolga. -
erdeya
senior tag
radíros megoldásról bővebben plíz
-
-
Basmacskin
aktív tag
hát hogyhas ceruzával írsz valamit, le tudod vele törölni

-
DeciBELL
csendes tag
Gyerekek!
Ne nézzetek hülyének, de nekem baromira nem világos hogy mire is jó az a radír, és hogy mi a funkciója!!!
Valaki segítsen!!! -
Toness
őstag
válasz
Basmacskin
üzenetére
néhány helyen nincs rajta por, biztos szerelés közben letörölte

-
Joey_the_man
tag
Nem akarom fikázni ezt a moddot, de szerintem ráért volna még topicot nyitni neki... Vagy is én azt hittem, ez már egy kész ház.. de nem.
Az meg hogy 2 -t ráütöttél kalapáccsal az nem ''mod''. Nekem amúgy se tecceik ez a ''radírt dugok oda.. aztán befőttesgumival felfogatom, a vga kari fölé a ventit stb.. '' (csak példa)megoldás.. Jobban szeretem, ha valami precízen, ízlésesen van megcsinálva.. Sztem ez a mod.
Ez elég negatív volt
, de azt javaslom igényesen dolgozd át kicsit a projektet... és akkor jó lesz ez..
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Várom az extrém moddot!

-
Mad Maci
tag
Technikai okoból a képek sajnos még nem készültek el, de igyekszem azért.
-
orbano
félisten
szerintem MAd MAci is hasonló véleménnyel van a ''Modder'' társadalomról mint én, és ez jól érezhető a leírásán is. Persze lehet hogy tényleg el van szállva

na majd ha meglesz az új házikóm, én is nyitok egy moddolós topikot. jól belemoddolom a vízhűtésemet és a kerti fűnyírót!
lesz nemulass...
[Szerkesztve] -
dDiego
aktív tag
mondjuk ezt én sem nevezném modnak, de ilyesmin már összeveszett pár ember egy másik topicban
egyébként én használok flexet és fúrót is és abban sincs semmi extrém
nekem is volt moddolt házam, nem lett a legszebb kivetelezésű, de az tényleg mod és sok munkámba és ötletbe került
amúgy hajrá
-
orbano
félisten
Oldallap kivágása otthon (előfeltétel egy fúrógép fúróval és egy gömbreszelő): 0ft
Plexi: 1-2000ft max, nem tom pontosan az árfolyamot
Pillcsi ragcsi: kemény 200ft
Ha szépen csinálod és nem pattogzik le a festék és nem karcolod össze, akkor az élek szépek is maradnak.
Gery03 ne sértődj meg, de te meg nem fikázzál mindenkit, ez őrület... -
gery03
senior tag
oké. Akkor írok. De ne sértődj meg! Ebbe mi az extrém? Sztem nem sok minden. Legtöbbje pár perces meló, amit bárki elvégezhet.
mod: Hangos venti elé tegyél egy ellenállást.
[Szerkesztve] -
Mad Maci
tag
Véleményeket várok, még mindig.
-
Mad Maci
tag
Egy nagyon hosszú sztoriba kezdek bele. Volt egyszer réges régen egy GABA ház, ami egész jól nézett ki. Benne csücsült 2 db istentelenül hangos venti házhűtőként. Ezeket, valamint a videokártya zajos kis hűtőjét a Mad Maci le akarta cserélni. Vett is egy szép kis ledes ventit, a régi procihűtőről is levarázsolt egyet, meg egy zalman zm80 hp-c -t. Ezekkel a boltból hazaindult. Mikor hazaért kivette az 50 kilós síndarabot, majd az időközben az alaplaptól és a többi felszereléstől megszabadítött ezüst színben ponpázó házat ráhelyezte a sínre. Ebben egy barátja segítségét kérte, aki tartotta a házat, amíg ő vésővel és kalapáccsal (ez komoly, nem vicc) kivéste a gépház hátulját, hogy ott a venti jobban fújhassa kifelé a levegőt.Miután ez megtörtént, elkezdte összeszerelni a gépet. Sikerült is neki, de két problémába ütközött. Az egyik, hogy egy régi spire whisperrock 3 ventijét tette be előre. Ez 3300at forog percenként, így rendkívül hangos, a másik, hogy fémből van, így elég komoly rezonanciát okoz a gépházban. Előlről kivette az előlapi usb csatlakozót, mert úgysem ment rendesen és a helyére kedves, kis mosolygó, rózsaszín radírdarabot tett.
Jelenleg egy előlapi zalman fordulatszámszabályozó beszerzésén, valamint egy ledes hőmérséklet-kijelzőn gondolkozik. A gépház belülről:
Holnap felteszek képeket a radíros megoldásról, valamint a gépház elejéről, na meg a winchi elhelyezéséről. Addig is várom tippeiteket és tanácsaitokat, véleményteket.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lényeg: a forgó cuccokat (CD, vinyó, ventik) valami gumibakra érdemes rögzíteni. A legegyszerűbben hozzáférhető: papírbolt => puha radír.