Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Secretive

aktív tag

válasz rii #222 üzenetére

Kedves rii!

Nem kell felszívni a vizet,csak mert én is el mertem mondani a véleményemet és mert neked a lojalitás- és a toleranciahányadosoddal gondjaid vannak!:)
    Nyugi!
    Mindenki örül,ha itt választ talál a kérdéseire és köztudott, hogy a legtöbben nem DNS minta alapján öröklik a tudást,azt sem írtam,hogy ne kérdezz,mert az itt nem illik!:)
    Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
    Félre ne érts,én még talán annyira sem értek épp idevágóan a flash-hez,mint Te,de általában ebben a témában is először magamtól veszem a fáradtságot és öntökfejből keresgélek, kutakodok, olvasgatok, tanulmányozgatok és próbálkozok dolgokkal,aztán ha ezek után sem nyerek választ a kérdésemre,akkor felteszem pl. itt, de mint te is tapasztaltad, volt olyan kérdésed,amire már te magad is megtaláltad a megoldást nagyon rövid időn belül,tehát nem biztos, hogy hiphop kell azonnal kérdezni,mikor 1 nagy kérdőjel villan fel az amúgy minden bizonnyal elismerésreméltó agyacskádban!:)

...de amúgy kérdezz nyugodtan,mert én kíváncsi vagyok,mi lesz a következő problémád,amit meg kellene oldani!tényleg!:))

Egyébként fórum nélkül is lehet boldogulni a flash-el,csak az többe kerül (könyvek megvásárlása, leírások, példatárak stb.) vagy más progit kell használni flash kreáláshoz,mint az mx,mert az szerintem nem az egyszerűségéről és felhasználóbarátságáról nevezetes.De egyelőre ebben a témában az a legprofibb.

Új hozzászólás Aktív témák