- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Kedves rii!
Nem kell felszívni a vizet,csak mert én is el mertem mondani a véleményemet és mert neked a lojalitás- és a toleranciahányadosoddal gondjaid vannak!
Nyugi!
Mindenki örül,ha itt választ talál a kérdéseire és köztudott, hogy a legtöbben nem DNS minta alapján öröklik a tudást,azt sem írtam,hogy ne kérdezz,mert az itt nem illik!
Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
Félre ne érts,én még talán annyira sem értek épp idevágóan a flash-hez,mint Te,de általában ebben a témában is először magamtól veszem a fáradtságot és öntökfejből keresgélek, kutakodok, olvasgatok, tanulmányozgatok és próbálkozok dolgokkal,aztán ha ezek után sem nyerek választ a kérdésemre,akkor felteszem pl. itt, de mint te is tapasztaltad, volt olyan kérdésed,amire már te magad is megtaláltad a megoldást nagyon rövid időn belül,tehát nem biztos, hogy hiphop kell azonnal kérdezni,mikor 1 nagy kérdőjel villan fel az amúgy minden bizonnyal elismerésreméltó agyacskádban!
...de amúgy kérdezz nyugodtan,mert én kíváncsi vagyok,mi lesz a következő problémád,amit meg kellene oldani!tényleg!
Egyébként fórum nélkül is lehet boldogulni a flash-el,csak az többe kerül (könyvek megvásárlása, leírások, példatárak stb.) vagy más progit kell használni flash kreáláshoz,mint az mx,mert az szerintem nem az egyszerűségéről és felhasználóbarátságáról nevezetes.De egyelőre ebben a témában az a legprofibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest