Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz rii #221 üzenetére

Én nem akartalak megbántani, de látom sikerült.
    Először is az vett rá arra hogy segítsek, hogy láttam a #216ba feltettél egy kérdést a #217-be pedig megválaszoltad magad. Ezt becsülöm mert én is ilyen vagyok néha hogy felteszek egy kérdést, ,nem jön rá válasz de mégis rájövök magamtól és vissza irok a fórumba, hogy ha vkinek még problémát okoz már tudja is a választ.
    Ami még rá vett hogy beirjak, hogy velem is előfordúlt, hogy feltettem egy kérdés pl. a ''HTML szerk.'' topicba és még 2nap múlva se jött válasz de tovább kellett volna haladnom vhogy és csak rágtam a körmöm mikor jön már a válasz. Ilyenkor jól jönnek a leirások, meg példák.
    Ezek után már kiderül az is hogy ennél az idézetnél ''és akkor megkíméled magad és fórumtársaidat a sok kérdezéstől'' valójában rád gondoltam, még pedig abban az értelemben hogy magadat kiméled meg a sok kérdezéstől. A fórumtársakat pedig nem, mert ha akarnak válaszólnak, akarnak nem. Persze sok oylan van aki válaszol, ha tud vmit, mint például én.
    Én is kezdő vagyok a HTML szerkesztésben méginkább a flash 2004-ben, de meguntam már, hogy volt mikor 2 napig nem jött válasz a kérdésemre és ezzel nem a többi fórumozót, minősítem, mert nekik is van fontosabb dolguk, mint itt válaszolgatni a kérdéseinkre. Ez úton külön köszönet azoknak a segítőkész fórumtársaknak akik szabadidejükbe válaszolnak a kérdéseinkre.
    Az a jó ha minnél több helyen megtudod kapni a választ a kérdéseidre, ezért is merészkedtem felajánlani a segítségemet. Persze jó ha van egy ilyen topic, mert a tapasztalat többet ér minden leirásnál.
    Akkor feltöltöm a cuccokat, de nem fogom belikelni ide a címet.
    Elküldjem neked is emilbe a címet, vagy inkább keresgélsz dc -n és letöltöd 5kb/s-el?

Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
    Ebben nagy igazság van, és én pont ezért inkább elolvasom a leirásokat majd ha ott nem találok választ a kérdésemre akkor beirok fórumba.
    Persze ha neked rii van türelmed, időd beirogatni minden egyes problémát és várni a válaszra, akkor nyugodtan csináld engem nem zavar, sőt még segítesz is.;)

ui.:én is 6 nap múlva érettségizem, de feljöttem 2tétel között hogy segítsek.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák