Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Tetszik, hogy az új verzióban kiírja, hogy melyik makróm mikor futott.
-
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
A fentiek miatt downgradeoltam Pie-ra, bootloadert nyitottam és rootoltam is a készüléket, minden működik, kivéve a repülőgées mód be és kikapcsolását.
(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt. -
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Tegnap felraktam az Android 10 béta 2-t, de sajnos, azt kell mondanom, hogy a MD jó része nem megy. Az otthon elhagyás cellafigyeléssel nem működik, mint ahogy nem működik a telefon töltöttségének figyelése sem. Érdekes módon az, hogy hívás után a kezdőképernyőre ugorjon megy, hasonlóan a hívó nevének bemondása is.
Továbbá a tízes alatt már semmiféle hívásrögzítés sem lehetséges. [link] -
zhata
senior tag
Android 10-zel (igaz, még csak béta 1) a Macrodroidnak gondjai akadnak A wifi és a bluetooth ki-be kapcsolgatásai nem működnek. (Pie-nál nem voltak gondok.) Az akksi megfelelő töltöttségét viszont kijelzi. Valaki hasznája az automatizálót Android 10-en? (OP7-Pro.)
-
zhata
senior tag
Nem tudom, hogy ki tapasztalta, de nekem a telefon rázása funkció magától már többször is beindult az új alacsonypadlós buszokon. A dolgot értem is, mivel az úttesthez sokkal közelebb van a padló, emiatt nagy erőhatásokkal kell csillapítani a padló rezgését, másszóval nagyon ráznak ezek.
Az már csak egy másik kérdés, hogy ezeken a sz@rokon a marha sok ülés miatt már a beszállás is sokszor körülményes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt.