Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Tetszik, hogy az új verzióban kiírja, hogy melyik makróm mikor futott.
-
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
A fentiek miatt downgradeoltam Pie-ra, bootloadert nyitottam és rootoltam is a készüléket, minden működik, kivéve a repülőgées mód be és kikapcsolását.
(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt. -
zhata
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Tegnap felraktam az Android 10 béta 2-t, de sajnos, azt kell mondanom, hogy a MD jó része nem megy. Az otthon elhagyás cellafigyeléssel nem működik, mint ahogy nem működik a telefon töltöttségének figyelése sem. Érdekes módon az, hogy hívás után a kezdőképernyőre ugorjon megy, hasonlóan a hívó nevének bemondása is.
Továbbá a tízes alatt már semmiféle hívásrögzítés sem lehetséges. [link] -
zhata
senior tag
Android 10-zel (igaz, még csak béta 1) a Macrodroidnak gondjai akadnak A wifi és a bluetooth ki-be kapcsolgatásai nem működnek. (Pie-nál nem voltak gondok.) Az akksi megfelelő töltöttségét viszont kijelzi. Valaki hasznája az automatizálót Android 10-en? (OP7-Pro.)
-
zhata
senior tag
Nem tudom, hogy ki tapasztalta, de nekem a telefon rázása funkció magától már többször is beindult az új alacsonypadlós buszokon. A dolgot értem is, mivel az úttesthez sokkal közelebb van a padló, emiatt nagy erőhatásokkal kell csillapítani a padló rezgését, másszóval nagyon ráznak ezek.
Az már csak egy másik kérdés, hogy ezeken a sz@rokon a marha sok ülés miatt már a beszállás is sokszor körülményes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(OP7 Pro.) Érdekes, hogy a másik telefonomon (OP3 és Oreo) ugyanaz a makró rendben kapcsolgatja ki-és be a repülőgépes módot. Mindkét készülák Magiskkal rootolt.