Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

flashouse csendes tag Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hátha találkoztatok már ezzel a problémával. Adott egy asus p5b és egy hd4850 lion alatt. Sikerült mindent működésre bírni csak a sleep mód nem tökéletes. Simán lemegy sleepbe és fel is kel csak a monitor nem kapcsol vissza. Sleepenabler.kext-el is probáltam és darkwake kernel flaggel de sehogy sem akar működni. 
- 

flashouse csendes tag Hali! tudtok ajánlani pár kext-et sleephez és restarthoz. illetve olyan kexteket amik a power management-hez szükségesek 
- 

flashouse csendes tag Az smbios.plist-nek mekkora szerepe van a rendszer stabilitását illetően? Milyen biost érdemes megadni? Vagy ez csak kozmetikai formaság? 
- 

flashouse csendes tag Nem lehet h a particionalasnal szurtam el vmit? es azert nem bootol? Guidra kell allitani? 
- 

flashouse csendes tag Azóta sikerült felraknom modcd-vel retailrol is,de hiába telepitem fel a chameleont egyszerüen nem bootol hd-ről. DISK BOOT FAILURE...  ez kész... ez kész...
- 

- 

flashouse csendes tag 
- 

flashouse csendes tag közben meglett  bootoltam -x -el modcd-ről és elindult safemod-ban felnyomtam a 10.6.8 combot és utána meg a 10.6.8as legacy kernelt. majd restart. Ezután elindult simán bármiféle opcio nélkül bootoltam -x -el modcd-ről és elindult safemod-ban felnyomtam a 10.6.8 combot és utána meg a 10.6.8as legacy kernelt. majd restart. Ezután elindult simán bármiféle opcio nélkül Egyedül a vga nem megy Giga HD4850 512mb más minden müxik rendesen. A hang is fasza net is van Egyedül a vga nem megy Giga HD4850 512mb más minden müxik rendesen. A hang is fasza net is van Melyik charmeleont tegyem fel hogy ne kelljen mindig modcdrol bootolnom? Mert egyszer már felraktam a combo update elött,de aztán nem bootol winyorol.Gondolom az update legyalulta és azért. A VGA-t hogy tudnám müködésre birni? Ha ezek meglennének pöpec lenne a rendszer. Üdv Melyik charmeleont tegyem fel hogy ne kelljen mindig modcdrol bootolnom? Mert egyszer már felraktam a combo update elött,de aztán nem bootol winyorol.Gondolom az update legyalulta és azért. A VGA-t hogy tudnám müködésre birni? Ha ezek meglennének pöpec lenne a rendszer. Üdv
- 

flashouse csendes tag Sikerült felraktom a hazard féle snowleot fel is ment legacy kernelt választottam és miután ujrainditotta a telepitő nem tudom elindtítani a rendszert. modcd-vel is probáltam és a végén double panicot kapok. 
- 

flashouse csendes tag Sziasztok. Adott egy Asus M2N-E lap egy Athlon 7750 x2-es procival HD4850-es video karcsival. Szeretnék rá egy müködőképes OSX-et varázsolni. Retail SL felmenne rá vagy valami más osx disztró után kéne néznem? AMD-hez milyen bootloader használjak ha sikerülne felrakni. Üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez kész...
 ez kész...
 tlac
 tlac