- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
Máté94 #32896 üzenetére
Hát talán igazad van.
De az a jó, hogy unsupported procikat is lehet használni. Csak az integrált grafika a kicsit "nehézkes" mert ahhoz kell a régebbi Framebuffer is, hogy működjön.Haswellt is lehet, talán nem sokkal drágább, viszont arról nem tudok nyilatkozni HD grafika ügyben.
Az enyém majdnem ugyanaz mint amit fent említettem, csak i7-3770-el, és RX 580-al, 700 Wattos Chieftec táppal.
4. hack gépem amit összeraktam, eddig leggyorsabban ezt tudtam összehozni-> összeraktam, telepítő USB be, alap clover volt rajta, egyedül + AppleALC hangnak, FakeSMC meg a többi essential. Miután megkaptam az RX 580-at betettem, elindítottam és kész is volt a telepítése.
Minden működik bug nélkül és eszméletlen gyors/megbízható.Ha meg újonnan kéne összerakni gépet új alkatrészekkel, akkor csapnék egy Skylake/Kabylake gépet.
Viszont akkor ha az összegben benne szeretnék maradni, akkor a vidikari felejtős és marad csak az integrált.
Van neki HEVC H.264 kódolása is natívan, szal nem túl rossz választás az se (már ha használni szeretné az illető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Dell notebook topic
- Mobil flották
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest