Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Smiley

addikt

válasz birorichard #27665 üzenetére

Hmmm... Szerintem vegyel egy madzagot tobb hajad marad, de leirom neked mert en mar csinaltam ilyet.

DSDT-vel, az a szivas, hogy a clover es az egyebb ilyen kext-ek beleganyolnak az eredeti DSDT-be, ezert nem szerencses utana meg azt tovabb ganyolni. Szoval ezt ugy illik csinalni, hogy friss rendszer semmi kext, a clover-ben kilovi az ember az osszes ilyen dsdt fix-et es remenykedik hogy elindul anelkul is az os. Nekem rohadt nagy makom volt mert ment anelkul is, de az esetek 90%-ban ez nem igy van. Szoval ha elindult akkor kiexportalja az ember az eredeti DSDT-t majd neki lehet ugrani kezzel fixalgatni, de ehhez kurvasok turelem kell. (nekem kb 1 ev volt, bar ahogy neztem az ujabb DSDT szerkesztokben van automata hibajavito is... mit nem adtam volna egy ilyenert 4-5 evvel ezelott) Ha nem indul el akkor kell egy linux es ott kell kiexportalni. Ha ez nem volna eleg nagy szivas akkor jon a kov lepcso, hogy azokat a fix-ket amiket a clover applikalt ra on the fly azert, hogy elinduljon a rendszer, azokat bele kell irnod a megfelelo helyekre, sot ezt tudjak fokozni is, ugy, hogy egyik fix depend-el egy masik fix-re. Egy komplett jegyzetfuzetet teleirtam anno, mire osszeraktam a sajatomat, amit azotan legalabb 3-4 helyen tarolok. A DSDT+Kext+Clover fix-ek csak kavarodast okoznak, egyik felulirja a masikat. Ezert ha a DSDT mellett dontottel akkor utana lehet csinalni az SSDT-t is hasonlokeppen, hogy legyen speedstep es a tarsai. A vegeredmeny amugy csodas, mert ha egyszer elkeszul akkor olyan lesz mint egy igazi mac... nekem konkretan csak a fakesmc-t kell bemasolni a snow leo ota barmelyik verziohoz, es next-next finish :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés