Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz V.Stryker #19125 üzenetére

Kibontom hátha megeszed.

Többféle probléma miatt alkalmatlan ez a topik:

- No Warez van a leirásában:

Konkrétan ez a paksi gogyola nem csak ebben a topikban, hanem számos külföldi fórumban is baxxa a csörömet,mert: - osx mint olyan önmagában warez. Multkor jólfésülten betettem 12D32 elérhetőségét insanelyn mire kedves admin törölte mindenféle jelzés nélkül a linket.Pár privátváltás után:
    - ins say: "No posting of copyrighted material."
    - me say " all content kext, software update, patch is copyrighted material. Peace."

eljutottunk a kályháig,mármint,hogy nincs külömbség egy jólfésült applebaszomfaszom.pkg és a reverse engineered tesztelésre odahányt kextjeim közt.
    Innentől kezdve természetesen anszapported insanely.Mert hát teszterek nélkül kextet írni még experteknek sem szok menni...

- Keverik a társalgót a szakmai topikokkal:

Egy topik önmagában maximum teadélutánozásra elég.Ide max mosolyogni járok.

- Arrogáns lusta inkompetens tanithatatlan vállalhatatlanul önnálótlan elhasználók:

Ez a kedvencem.guglizni nem tud,érteni nem ért hozzá,de lépten nyomon leugat és
    akadályozza az egyébként rügyező hajlandóságot a többiek tanithatóságára...
    Amikor az ember éppen benne van egy probléma megoldásában rettenetes kellemes tud lenni egy/n/13312
    darab lamrz/óvodás felkiáltás,pl anyu hová tetted a pizsamámat?

Ezen körülmények mentén még mindig azt mondom hála istennek,hogy van nekünk egy saját osx86 magyar fórumunk 2006 óta...

ps:

csak neked

- az informatika nyelve még mindig az angol.
    - windows egy cancer az ezzel kapcsolatos nyomorokat magasról...
    "Néhányan segítenek, néhányan meg olyanok, mint te...."

szerintem ha én nem segiteném a scenet akkor valószinüleg nem sürün nyomogatnátok magyarországon osx-et....

Új hozzászólás Aktív témák