- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
tkesy
őstag
„Mikor vásárolsz NEZD MEG amit kaptál jó e (pl. nem törött, hajlott, meg van e mindene.)”
Nos igen, de néha olyan dolgok maradnak ki, ami nélkül az eladott termék nem működőképes, és az ember nem is gondolná, hogy nincs benne.
Saját tapasztalat:
/Nem Mistral, hanem az a cég, akinek a reklámja most is itt fut a ProHardver! felírat felett…/
Nemrég vettem egy ATI Radeon 9500-öst a fent említett cégnél. Hazavittem, kicsomagoltam, megvolt minden, tápkábel cd-k, stb. Saját 9500-ös ki, ez be a gépbe, de se kép, se hang. Semmi… Kártya ki, átrak másik gépbe, eredmény ua. Másnap vissza a boltba, szervizben megállapították, hogy a kártya halott, csere. Mivel már késésben voltam, a leendő tulaj meg már várta az új kártyát, nem néztem át, hogy mi van a dobozban…
A beszereléskor derült ki, hogy hiányzik a tápkábel!!! :(((, meg még 2 cd-vel kevesebb :((van a dobozban, mint az előző nap kapott kártyánál…
Garanciális ügyintézés:
Szintén a fent említett cégnél:
Visszavittem egy IS7 alaplapot, mert nem látta a PCI slotba lévő kártyákat. Feltettek egy rakáskérdést, majd nekiállt az egyik szervizes összerakni egy gépet, hogy megnézzék, hogy tényleg produkálja e, az általam jelzett hibajelenséget. Az „szervizpad” keményfából készült, alátét=0, az alaplap recsegett-ropogott, és mire végzett, és bekapcsolta a gépet, az meg se nyikkant többet…. :O :O
No comment….
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest