- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ebben a lapban a mistral ugyanolyan féloldalas cikket nyom, mint a bp-piacban, a többi bolt kb kishasáb, 10-12 tétel max, csak a jó vételeket teszik ki, max 1-2 konfig, ezekben általában sosincs csúszás, hiszen direkt azt teszik ki, amit épp sikerült jó áron beszedni.
a konfigárakra mindíg mindenhol ügyelnek, alkatrészárak meg készlet pedig, mint mondtam, péntek 18óra(lapzárta), illetve szombat dél(fizetős korrekció) és hétfő déli megjelenés közt szerinted változik???
nem nagyon :)
abban a lapban nincs olyan, mint a bp-piacban, hogy arra megy ki a harc, kinek van nagyobb, szebb hirdetése, és kinél van több valamiből.
nem is ez a lényege, egy ilyen hirdetésnek, hanem a figyelemfelkeltés... -
Polesz
addikt
Den moderátorúr! :) Egyszer sem mivel nem vagyok pesti, sőt még olyan városban is lakom, ahol egyenlőre nem lesz (kopp-kopp). Amit írtam azt saját tapasztalataim alapján írom. Ha jobban megnézem nem fikáztam senkit és nem is fogok. Érdekesek a mistrálos topicok itt is, másutt is. Remélem, hogy a mi boltunknál sohasem kell védeni a mundér becsületét. Ehhez viszont korrekt eladókra és vásárlókra van szükség. Sajnos tudok hozni én is elég példát amikor a vásárló úgy gondolja, hogy az eladó teljes mértékben az ő rabszolgája és ha úgy kívánja kinyaljuk neki, vagy keresztcsontig becsókolunk. Sajnos ez nem fog működni :( Partnerek lehetünk és mi vagyunk az alázatosabbak, mert mi szolgáltatunk, de csak egy bizonyos pontig.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest