- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
bloomberg forrás: Norris, 66, would join historical figures including St. Margaret, Count Istvan Szechenyi and poet and revolutionary Sandor Petofi in having a bridge named after him. - csáknorisz a fenti - szt margit, széchenyi, petőfi - történelmi alakokhoz csatlakozna, mint névadó
tiszta, józan, sallangmentes megállapítás
és loool
szerk. ejjj már, bsszátok meg, szó sincs mentalitásról, hahóóó
infantilis kretén idétlenkedés, no problem, ennél húzósabb dolgokat is gyönyörűen tussoltak már el
a rajtersz hülye, ha komolyan veszi (meg más is)
a szavazás eredménye majd az lesz: északi-összekötő-emnullás-autópályás-körgyűrűs-híd
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
''A Reuters pedig egyebek közt felhívja a figyelmet, hogy Chuck Norris eddig háromszor annyi voksot kapott, mint az államalapító Szent István király.''
Siralmas...Ez a mai magyar mentalitás... -
brownus
veterán
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
lol, sztem legyen a neve '' A Híd''
-
tildy
nagyúr
Legyen akkor Szent Endre híd
Ezt nagyon tudnám értékelni, egyik kedvenc férfinevem
Ráadásul be is pozícionálbná, hol megy kb... -
lapa
veterán
nemtom mi a bonyolult a chuck norrisban. akinek emailje is meg agya is van szerintem pontosan beláthatja, hogy most ő a divat. még az amiknál is ő a divat, ők is levágják mire fel jött elő. pár éve sándor-híd vagy ludatónálussz-híd lett volna aa nép részirül.
-
lesaux
veterán
Egyébként ez az egész csak azért van hogy szórakoztassa a népet, és ne azzal foglalkozzon hogy megint emelték az áram árat+15%-kal!
-
Fooler89
őstag
A Chuck Norris hid egy jó nagy nyalás lenne az amerikaiak felé!
Akkor ez lesz mivel a magyar hű magához!
Egyébként ez az egész csak azért van hogy szórakoztassa a népet, és ne azzal foglalkozzon hogy megint emelték az áram árat+15%-kal!
Én a Hofi hidra szavaznák, de csak azért nem, mert ha olyan lesz a hid mint a uj metroállomások akkor nem sokáig fog megállni!
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Legyen inkább Dunakavicc.
-
Gazala
aktív tag
akkor tényleg nem értem.
''javaslat a netes szavazás alapján születik (ez a top3)'' - erre írtam, hogy normális ötletet nem látok még csak a top10-ben sem.
''ha nem születnek épkézláb javaslatok, akkor minden bizonnyal megvétózzák.'' - erre nem reagáltam, mert én is így gondolom.
Parancsnoki-híd -
tiv61us
őstag
Legyen Gero Erno
vagy Rozsa Gyorgy
esetleg a nyulon tul hid -
cucka
addikt
-
cucka
addikt
válasz
(Kolombusz) #71 üzenetére
kóka jános este hazamegy a munkából a szolgálati a8-assal, tölt egy pohárka henessy-t, rágyújt egy kubai szivarra és mint egy gonosz törpe, a markába röhög, mert ez is egy sikeres nap volt, egy ilyen egyszerű szavazással mennyire megvezette az egész országot
most komolyan, szerintem sokkal jobb lenne mindenkinek, ha a lakosság jó része nem szólhatna bele semmilyen formában az ország dolgaiba. mindenféle világnézettől függetlenül.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
Már megbocsásson mindenki, egy híd nevén vitázni? Nem a polgár fog dönteni, hanem a bizottság, tehát kitalálnak valami nevet, ami nem is volt a szavazásban. De ezen vitatkozni... az a no comment.
-
nRu3
addikt
válasz
kapcs-ford #76 üzenetére
annak lehet más oka is, de ahogy elnézem igy este voltak késések és törlések rendesen [link]
-
viharhozo
addikt
Chuck Norris vagy Csak Mate vagy Nemcsak Karoly. Amelyik a Szt. Koronara szavazott, annak a kezeit kene torni. Sort is elneveztek rola, borzalmas.
-
nRu3
addikt
Melesleg jó hogy elkezdték a hidat épitgetni meg a nevén lehet gondolkodni, de a nyomvonal hol fog elmenni a budai oldalon a 11-s útol a 10-s út felé és tovább arrol senkinek halvány sejtése sincs, illetve hogy melyik pár száz nagyobb értékü családi házat kell majd ledozerolni
-
A legjobb a ''Hová tűnt Damon híd?''
[Szerkesztve] -
villamos
őstag
Megnéztem az oldalát, és ha olyan lesz, ami videóban látható, ill a képeken, akkor igen jó kis híd lesz ez, komolyan tetszik.
Egyébként meg lehet nyugodni, mivel a végső névadást egy erre kijelölt bizottság fogja végezni, ez nyelvtudósokból, történészekből, helyi képviselőkből stb. áll majd. Jelenleg csak különféle ötletek ezek a nép részéről. -
MIlyen bunkóság már,hogy nem magyarról(vagy aki sokat tett a hazánkért)nevezzük el a hídat.Hanem egy hülye(sza@r)viccről.Vannak olyan emberek akik sokmindent tettek a hazáért és nem is neveztek el róla semmit''I. Mátyás királyról nincs elnevezve jelentős közterület, utca, stb., pedig történelmünk egyik legnagyobb alakja volt.''
Pár napig jó viccDe akkor vagy legyen praktikus elnevezés vagy magyar történelmi vonatkozású
-
rii
nagyúr
nem tudom számít -e valamit egy ilyen weboldal, engem csak az dühít hogy néhányan simán adnák ezt a nevet neki, amit egy év múlva megbánnának ... (mint páran a PH!-s avatrukat ... ugye .. .csak már nincs ujraválasztás)
amúgy sztem hogy chuk norris ennyire elől van, 18 év alatti userek műve .... kb 10-12 ..... értelmi szint tekintetében -
villamos
őstag
Én nem örülnék ha ilyen buta, magasztos, történelmi nevet kapjon a híd, mint pl. a Szent Korona, vagy valamelyik király stb. Hofiról sem kellene elnevezni. Gondoljátok, hogy örülne neki, ha tudná szegény? Szerintem nem.
Természetesen Chuck szóba sem jöhet.
Az lenne kívánatos, ha egy egyszerűen megjegyezhető semleges nevet kapna, amely senkit sem sért, méghozzá a Lágymányosi - Híd analógiájára. Annak is akartak mindenféle cifrábbnál-cifrább nevet adni, és végül mégis ''csak'' Lágymányosi - Híd lett. Így tehát lehetne a neve Északi -M0 -ás híd, vagy esetleg Budakalászi - Híd. Vagy valami ilyesmi.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
kapcs-ford #26 üzenetére
kb 30percig volt légtér zár ferihegy felett , addig köröztek a vasmadarak.
-
Integra
titán
nyugodtan lehetne a neve simán NULLÁS híd
ebben benne van minden asszem
hogy egy nagy nulla a magyarság, összetartásból, egyetértésből, kompromisszum készségből, kormányostul, polgárostul, levegő munkacsoportos ökoterroristástul, északi polgármesteresektül mindenestül, tökéletesen tükrözi a magyarság helyzetét no!
ott a jó adag cinizmus benne -
Ez a netes szavazás (szokás szerint) rossz vicc... a Szent Korona verzió két nappal ezelőtt még sehol nem volt, ehhez képest most elég szépen vezet. Biztos nem hekkelik a rendszert belülről.
-
Lord Zero
addikt
-
rii
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
ne haragudj, de nem sok értelem szorult ebbe a POST-osa, topikodba ...
ha valakirpl elnezveznek valamit, akkor az a tiszteletet, megbcsülést jelenti. talán mert ''letett valamit az asztalra'', vagy Magyarországért ...
lehet Chuck Norris még mindig azt hiszi, hogy lovat eszünk, és ijjal vadászunk, de ha nem is, egy biztos: még egy fűszálat nem tett azért, hogy Magyarosrszágnak jobb legyen, miért akarod az Ő nevét egy hídnak adni? semmi kiemelkedőt nem alakított, szinészi teljesítménye is elég gyalázatos, meg a filmjei is szarok.
Talán a törtélemben szét kellene nézni, nagyok után, és nem egy ilyen senkinek a nevét a hídra vésni, mint Chuck Norris.
Kutyádnak add ezt a nevet, ne egy BPi hídnak a pár közül. -
divot
veterán
Természetesen George W. Bush hídnak kell nevezni, gondolom nem kell indokolnom.
-
törölt tag
Akkor úgylátom tényleg a Lewinsky híd a legjobb megoldás.
Egyébként abban maximálisan igazad van hogy hihetetlen nagy marketingértéke lenne, csomó reklámot megspórolna az ország, nekünk meg úgyis mindegy milyen hídon megyünk át, de szerintem az amcsi túristák száma, 100%al nőne,és itt már nem viccelek.
-
törölt tag
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát ha tényleg erről a niemandról lesz elnevezve az híd, az nagy szégyen lesz szerintem. Én Hofi Gézára szavaztam... -
tiv61us
őstag
válasz
kapcs-ford #18 üzenetére
siman chuck a legjobb valasztas
en ra szavaznek, de dontesetek ti -
(Kolombusz)
veterán
IV. Béla király hídja 12 [0%]
Vicc az, ami itt folyik...
Chuck Norris hid, mi?
Ok, röhögjön ki minket az egész világ. Egy hülye szinészt szavazunk meg a saját történelmi személyeink helyett.
Egész magyarországra jellemző ez. -
VladimirR
nagyúr
válasz
kapcs-ford #26 üzenetére
szegeny chuck jol lemaradt, tegnap (vagy tegnapelott) meg hofi utasitotta maga moge, most a szent korona
ehh, az orok masodik -
Lord Zero
addikt
és még mondja valaki, h sírva vigadó nép a magyar, bazeg, mikor lám, még egy csodahidat is elpoénkodnak
szerk. kapcs-ford #26: ajjhaj, armageddon van, bizony
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
kapcs-ford #22 üzenetére
IV. Béla híd?
Újjáépítette az országot. -
kapcs-ford
őstag
válasz
(Kolombusz) #20 üzenetére
legyen Bokros-Híd?
Isaurára szavazna valaki? el kell küldeni a javaslatot..
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
[link] - szavazzatok ti is, tegyetek érte, h ne legyen már überröhej az, ami félig már így is az
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem magyar emberről kéne elnevezni. Valakiről, aki tett is valamit az országért.
Nem chuck norris, meg pató pál, stb. -
Lord Zero
addikt
már délután láttam a ''hírt'', hatalmasat derültem, de most, h topik is lett belőle, jól leírom ide: looooooool
ha csáknorisz meg tudja mutatni a térképen, hol van budapest (na jó, elsőre legyen csak magyarország), akkor fasza
bődület -
adalbert1
veterán
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
Lol, erről én is olvastam vmelyik. napilapban, Hofi Géza a második.
Nekem ami még tetszett: Formalde-híd.
De elég barom, aki Chuck Norrisra szavaz. -
tiv61us
őstag
szerintem meg tok poen a Chuk Noris hid
nem kell az eletet komolyan venni annyira
a,ugy azon rohogok magamban, hogy pl a Raeuters meg a Bloomberg kozze tette a hrt, szvsz sokan kulfoldon nem poennak fogjak fel, hanem hogy milyen nag csak norris rajoingok a magyarok, mint mikmor jon egy hir az USA-bol es mondjuk, de nagy hulyek ezek
ha komolyan beszelunk a temarol egyik nev sem illik egy hidhoz a 3 kozul, en mondjuk Orban Vktor hidnak neveznem el -
törölt tag
''20éve nem készültem el híd'', sokkal sokkal találóbb.
-
Forest_roby
őstag
-
Integra
titán
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
fúbazeg, ezért csak magyarországnak lefog a jó öreg chuck 3 extra szezon texas rangert gyártani.....
-
kapcs-ford
őstag
Szerintem nem személyről kellene elnevezni de lehet akkor legyen Isaura, de Chuck Norris is poén csak könyörgöm ne legyen köze a politikához.
-
-
Oliverda
félisten
Hol lehet szavazni? Szerintem North vagy South Bridge legyen a neve.
-
cucka
addikt
fontos kérdéseknél a legjobb, ha nem kérdezi meg senki a nagy tömegeket. ezek szerint a kevéssé fontos kérdéseknél is így van. (most komolyan, miért kell a pattanásos 15 évesek szavazzanak ilyen kérdésben?)
-
roPHka
senior tag
''Chuck Norris híressé tette Magyarországot''
sírjak vagy nevessek?
Ekkora baromságot. Azért itt is meglátszik egyfajta magyar mentalitás. -
tildy
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
Nem tudom kinek volt az ötlete a chuck Norris, de még azt sem tudom, ki az a nemnormális aki arra szavaz....
A véleményem az, hogy A Pató Pál név is, és a Hofi Géza név is illik hozzá, Chuck Norrisnak hívni meg elég hülye ötlet... -
föccer
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1 üzenetére
Főbelőném azt aki komolyan gondolja hogy legyen ez a neve.
-
kapcs-ford
őstag
[link]
Gyúrjunk, hogy Chuck Norris legyen a neve! Hajrá!
Mi a véleményetek? Vagy legyen PH-híd? netán Overlock ?
Aktív témák
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest