Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hofiról mondjuk Én nem egy hidat neveznék el. Inkább akkor valamilyen szinpadot, amit most alapítanak. Azért a Madáchot nem kellene átnevezni
Pató Pál találó lenne. Elöbb legyen ez mint a 65 milliárdos hid...
Ki találta ki ezeket az elvetemült neveket?Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Forest_roby
őstag
Szerintem nem lenne hülyeség, inkább vicces, a kettő nem ugyan az. Persze lehet, hogy egy hidat nem viccből kell elnevezni, de ki írta elő azt, hogy az ilyen dolgoknak ( út, utca, tér, stb... ) mindig vmi történelmi személy vagy művész nevét kelljen viselnie.
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
tiv61us
őstag
szerintem meg tok poen a Chuk Noris hid
nem kell az eletet komolyan venni annyira
a,ugy azon rohogok magamban, hogy pl a Raeuters meg a Bloomberg kozze tette a hrt, szvsz sokan kulfoldon nem poennak fogjak fel, hanem hogy milyen nag csak norris rajoingok a magyarok, mint mikmor jon egy hir az USA-bol es mondjuk, de nagy hulyek ezek
ha komolyan beszelunk a temarol egyik nev sem illik egy hidhoz a 3 kozul, en mondjuk Orban Vktor hidnak neveznem el"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs