Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Most a hétvégén szereztem meg ezt a játékot Steam-en, mert volt rá 80%-os akció
Normál fokozaton játszom vele és csak a főellenségek miatt szoktam idegeskedni, mert néha igencsak nehezek számomra. A legnehezebb nekem a repülő bogár volt eddig, azt legalább tízszer kellett újrakezdenem, de lehet hogy 15 is volt. Kb. a 10. küldetésnél járok és már hamarosan vége is lesz a játéknak, aztán jöhet a Lost Planet 2 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Normál fokozaton játszom vele és csak a főellenségek miatt szoktam idegeskedni, mert néha igencsak nehezek számomra. A legnehezebb nekem a repülő bogár volt eddig, azt legalább tízszer kellett újrakezdenem, de lehet hogy 15 is volt. Kb. a 10. küldetésnél járok és már hamarosan vége is lesz a játéknak, aztán jöhet a Lost Planet 2