- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Egyébként az nem fura, hogy ahány bunkert csak találnak a szigeten mindegyikben van áram? Égnek a lámpák, megy a számítógép stb. Honnan?
-
Pá
addikt
Amúgy volt egy kis hiba a sorozat végén aki még nem látta ne olvassa tovább mert kis spoiler lesz.
Szóval ugye azzal lett vége a második évadnak, hogy Michaellel odahozatták magukhoz Dzsekket, Kétet meg Szójert. De miért nem hozatták Lokkot??? Pedig egyértelműen kiderült, hogy kell nekik, mert előtte azt a kiscsákót(akit Russzó elkapott) pont azért küldték, hogy hozza el nekik. Akkó most mivan? Hirtelen mégsem kell? Mert Májküllel megoldhatták volna azt is gond nélkül. -
Pá
addikt
Gyerekek. Túlbonyolítjátok!
-
Pá
addikt
válasz
Algieba #2122 üzenetére
Nem jó az elmélet.
Mert ha tényleg a pokol tornáca lenne, akkor nem csak ők 48-an kerültek volna oda, hanem mindenki aki a gépen volt. Vagy a maradék utasok jók voltak és ők a Menny kapujában várakoznak?
Mindegy, akkor is a story folyamán haltak meg emberek, ami ugye nem lenne lehetséges, ha már eleve halottak lennének.
Meg egyébként akkor kik az 'others'-ek? Ők az ördögök? -
Pá
addikt
Mondjuk én biztos nézni fogom amíg megy, mert a sok hibája ellenére szórakoztató, de kétlem, hogy kihúzná a 6. évadig, még max 1-2 évadot látok benne, utána kifullad a sorozat.
-
Pá
addikt
Sztem meg pont, hogy kurvára nem összefüggő, sokkal inkább a tákolmány a helyes szó a forgatókönyvre. Nem mondom, érdekesek a részek, meg lekötnek, de elég izzadságszagú sokminden. Látszik, hogy egy csomó minden csak utólag lett beillesztve, szóval nincs egyben, na.
#2105: az egyes verzióban a Purgatóriumra gondoltál? -
Pá
addikt
Egy jegesmacit lepuffantottak. Egyet meg megszúrtak, amikor Waltra támadt. De mondjuk gondolom ahol kettő van, ott több kéne legyen.
De az egyébként nekem is feltűnt, hogy az első pár részben még hűdanagyon féltek a jungeltől, mostanában meg mintha csak a teraszra mennének ki.
Ami a pilótát kikapta az első részben az sztem nem a jegesmedve volt hanem valami más, ami még az elején buzerálta a fákat és olyan hülye hangot adott ki. Locke össze is futott vele egyszer csak nem mutatták meg nekünk, hogy mit lát. Talán az a füst izé lehet a csörlővel, bár hogy az pontosan micsoda, szerintem még a forgatókönyvírókat is érdekelné. -
Pá
addikt
2x16 epizód-ra következő variácikat találtam: Kate gets pregnant(Revelations névvel is fut), van egy másik féle Kate is pregnant címmel, plusz egy The Whole Truth címmel. Melyik az igazi?
2x17 kijött már? -
Pá
addikt
Anélkül, hogy bármit is elárulnátok a részek tartalmából pldjatok fel nekem egy kis gubancot.
Így vannak nálam a részek:
02x01 Man of Science, Man of Faith
.
.
.
02x12 Fire + Water
02x13 The Long Con
02x14 One of Them
02x15 Maternity Leave
Viszont. Most láttam egy olyat, hogy 02x13 Revelations (special)
Ez kicsit bekavart, mi ez a revelations rész? Másnál is láttam, de ott nem 13-asnak volt bejelölve, igazából az érdekel, hogy letöltsem-e és ha igen melyik rész után jön.
Bocs ha már szó volt róla a topicban de azt nem olvasom spoilerveszély miatt.(majd csak akkor nézem meg a második évadot ha meg lesz mind) -
Pá
addikt
SPOILER
Egyébként a számokra visszatérve, nem jelölik az űlésszámot is amiken a főbb szerelők ültek a gépen?
Én pl úgy emlékszem Jack a 23-as ülésen ült. -
Pá
addikt
válasz
katavagyok #859 üzenetére
Azért ennyire ne nézz hülyének...
Azt nem értem, hogy miért érdekes, hogy pont 108 jön ki ha összeadja azokat a számokat, csak rossz hszre írtam a válaszom. -
Pá
addikt
válasz
kapcs-ford #836 üzenetére
2. rész: Jack fehér poloban, + egy nyüzüge csávó kapucnic pulcsiban+farmer(Charlie) + a csaj copf és vajszínű topban(Kate) mászik az erdőben. Jack kezében egy adóvevő van azt emelgeti a füléhez.
3. rész: (tabula rasa): az elején van egy előző rész tartalmából(a repülő lezuhanása) aztán úgy kezdődik, hogy a ''strandon'' mászkálnak a romok között az emberek szedegetik össze a cuccost és Jack épp összevarr egy sérült embert. -
Pá
addikt
Hát, szerintem ez a hobbija volt, és csak úgy önszorgalomból.
A csajnak is mondta a telefonba, hogy már milyen rég készül erre a túrára, meg amikor ausztráliában a faszi nem engedte felszállni a buszra, ott is mondta, hogy már négy éve készül a túrára, biztos sok könyvet olvasott a témában. -
Pá
addikt
válasz
kapcs-ford #819 üzenetére
Igen, és Jacknek hívják.
-
Pá
addikt
Én úgy tudom, 2 évadra tervezték eredetileg.
Persze nem kizárt, hogy a sikerre való tekintettel írnak még pár folytatást. -
Pá
addikt
válasz
AMD Power #803 üzenetére
Én azért elég jól felhívtam rá a figyelmet éppen ezért.
Amúgy átérzem a bajod, én is tudtam meg a topicból előre valamit(megjegyzem, ott nem volt se spoiler se semmi), és marhára felbaszta az agyam, utána nem is jöttem ide, csak amikor már láttam az összes részt, hidd ez a legbiztosabb.
Egyébként ahogy terjed el a második évad, pontosan ezért majd megint elhagyom a topicot, mert azt majd csak akkor fogom nézni, amikor meglesz az összes rész. -
Pá
addikt
válasz
[pod]Diablo #790 üzenetére
De csak ha tényleg ezt akarod...
SPOILER ON
============================================================
************************************************************************************************
Az a francia nő fogta el, aki az üzenetet küldte 16 éve, kicsit meg is kínozza utána, amúgy asszem azért kapta el mert társaságra vágyik vagy mi a szösz, bár nem teljesen 100-as a nő...
************************************************************************************************
============================================================
SPOILER OFF -
Pá
addikt
válasz
[pod]Diablo #788 üzenetére
Apró spoiler
Egyelőre valóban így áll a dolog, de majd ezzel kapcsolatban is várható további meglepetés. -
Pá
addikt
Hát nemtom, lehet, hogy beosztja őket, minden részben csak egyet öl meg. Vagy összeterelgeti őket és az utsó részben lehenteli egyszerre...
Amúgy én inkább lennék egy lánvcűrészes gyilkossal együtt egy szigeten, mint egy 10 méteres mutáns jegesmedvével....
szerk:, ja SPOILER kéremszépen, elárultam mindent....
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
SPOILER
Igen, bőröndben 4, 1 pedig nála volt, azzal lőtte le Sawyer.
Amúgy ezt a pisztoly dolgot kár volt mondani, előző hszemből direkt kihagytam, hátha az RTL Klub még nem tart ott, hogy megtalálták a bőröndöt és most elvettük az izgalmat, hogy mi van benne.(mondjuk azt nem árultuk el, mi van még benne, ami Katenek olyan fontos --> csak hogy visszaadjam az izgalmat)
-
Pá
addikt
SPOILER(bár nem derül ki semmi)
Az utsó, vagy utsó előtti részben(első évad) van egy olyan jelenet, ahol a repülőtéren üldögél Kate meg a zsaru egy kis szobában és ott a fakabát elég jól összefoglalja, hogy Kate miket művelt menekülés közben. Bár, hogy eredetileg, miért kezdték el körözni az talán valóban nem derül ki, de szerintem a durvább dolgokat, úgyis az után csinálta. És ki tudja, lehet a második évad végére az is kiderül, hogy miért kezdett el menekülni. -
Pá
addikt
Mama Cass Elliot - ''Make Your Own Kind Of Music''
Lyrics:
Nobody can tell ya
There's only one song worth singing
They may try and sell ya
Cause it hangs them up
To see someone like you
But you've gotta make your own kind of music
Sing your own special song
Make your own kind music
Even if nobody else sings along
You're gonna be nowhere
The loneliest kind of lonely
It may be rough going
Just to do your thing's the hardest thing to do
Make your own kind music
And if you will not take my hand
Then I must be going, I'll understand
Make your own kind music
Make your own kind music
Make your own kind music
No no no no
If nobody else sings along
Ezt kérdeztem msnen, hogy ki az a Desmond, azt a csávót hívják úgy. -
Pá
addikt
Erről jut eszembe, szeretmén kiírni DVDre az első évadot és amiatt nem fér ki kettőre, mert az utsó rész dupla!
12 rész még pont elfér egy DVDn, 13 már nem és nem akarok csak egy rész kedvéért egy harmadik DVDt megkezdeni.
Kb 1%-kal(úgy 45 mega) kéne túlírni, de a Nero nem hajlandó, vmi ötlet? -
Pá
addikt
válasz
TrollBalint #658 üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha meg tudnád nézni a második évadot...
-
Pá
addikt
válasz
corlagon #650 üzenetére
Miért? Ha iraki vallatótiszt akkor már nem tanulhat meg rendesen angolul?
Mondjuk nekem is fura volt, mert az akcentus erőssége kisebb nyelvi tudást feltételezne, ennek fényében lehet erőltetett az akcentus, de nekem valamiért bejön.
Most meg is jött a kedvem, megyek megnézem az utsó részt, csak eddig halogattam, mert nem akartam, hogy vége legyen.
Spoiler?
Ami viszont fura és engem is zavar, hogy a koreai csaj, annak ellenére, hogy csak titokban vett pár angol órát, milyen hibátlanul és jól ért angolul...
Ö, izé, remélem az RTL Klubbon is kiderült már, hogy tud angolul a Sun, és nem szóltam el magam. -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Na megnéztem a hatodik részt is, a keresett szám pedig:
Willie Nelson - ''Are You Sure''
Lyrics:
Oh, look around you Look down the bar from you The lonely faces that you see Are you sure that this is where you want to be
These are your friends But are they real friends Do they love you the same as me Are you sure that this is where you want to be
You seem in such a hurry to live this kind of life You've caused so many tears and misery
Look around you, take a good look And tell me what you see Are you sure that this is where you want to be
Don't let my tears persuade you, I had hoped I
wouldn't cry But lately, teardrops seem a part of me
Oh, look around you, take a good look At all the lonely used-to-be's Are you sure that this is where you want to be -
Pá
addikt
Na, épp most néztem meg, ő az:
Joe Purdy - Wash Away
Lyrics:
I got troubles, Lord, but not today
'cause they gonna wash away, they gonna wash away.
And I have sins, Lord, but not today
'cause they gonna wash away, they gonna wash away.
And I had a woman, Lord, but not today
'cause she done washed away, she done washed away.
And I get lonely, Lord, but not today
'cause I'm gonna wash away, I'm gonna wash away.
I got troubles, Lord, but not today
'cause I'm gonna wash away, this old river gonna take me away -
Pá
addikt
Tegnap néztem az első két részt, ma jön a hamadik, ha láttam megmondom.
Addig is próbálkozz itt, hátha több sikerrel jársz: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest