Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Szerintem akinek nem tetszett a sorozat záró rész az azért nézte 6 évig a sorozatot hogy mi ez a sok misztikum stb.
Én ki a másik táborhoz tartozom, engem mindig is az érdekelt elsősorban hogy mi lesz a karakterekkel, ki éli túl stb... Amikor "megölték" Charlie-t ki gondolta hogy még újra a képernyőre kerül hát senki... A misztikus dolgokra meg úgy is fény derül különféle irományokban attól én nem félek. Egy sorozatot ne úgy zárjunk már le hogy dokumentum fílmet csinálunk és mindent szájbarágósan elmondunk.
Amit megértek hogy a korábbi részekben egy két dolgot ha nem is mindent fel lehetett volna tárni, de ezt meg történet alapján nem lehetett megcsinálni mert Jack is elkezdett változni, már nem kérdezősködött a dolgok iránt hanem elkezdett hinni bennük.
-
-v-
addikt
Szerintem nem alternatív befejezést, hanem egy alternatív teljes 6. évadot kéne csinálni... ami méltó befejezése az előző 5-nek. Szerintem nem igaz, hogy annyi kérdést halmoztak fel, hogy már maguk se tudnák befejezni, 5. évad után simán le lehetne zárni valami normális módon.
-
HaliAdi
tag
Szerintem, ez így pont jó volt. Kicsit néztem magamelé egy ideig a képernyő előtt, h "most mi van?"...de szerencsére segítettek megérteni legalább nagy vonalakban.
az apróbb részletekre majd ott lesz a "könyv" xD... remélem...
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
-v-
addikt
válasz pethYeti #5451 üzenetére
Ez nem igaz, én is félig a karakterek miatt néztem (mindig azt vártam mikor dugják már Kate-et ), és nem az zavar, hogy nem válaszoltak meg mindent, hanem hogy SEMMIT.
És az első 5 évadot úgy ahogy van kukába dobtuk Dharmával meg a maga baromi jó hangulatával együtt... ez az utolsó rész egy nagyon szép érzelmes, karakterközpontú rész volt, ami lezárja ezt a purgatórium szálat, azon kívül semmit, de tényleg nem is az a baj, hanem a 6. évad során teljesen elfelejtettük az első 5 évadot, és rohangáltunk fel alá a szigeten Locke-al meg Jacobbal, mintha ez vezetne valahova, és ha vezetett volna akkor még el is néztem volna, ha lezárnak bármit, de így hogy nem, nem értem ennek az egész 6. évadnak mi értelme volt, állatira kilóg nekem az egész Lost-ból... :S -
eziskamu
addikt
Csináljunk alapítványt, gyűjtsünk egy új 6. évadra
-
őstag
Sziasztok,
SP:
Most néztem meg a befejező részt. Hát mit mondjak? Nem véletlenül ez volt a kedvenc sorozatom. Szerintem nagyon jól megcsinálták, az egész sorozatot, és természetesen az utolsó rész csak rátett egy lapáttal.
Az már más kérdés, hogy a sorozat alatt sokszor arra jöttem rá, hogy igazából szinte semmit sem értek, és az utolsó rész csak annyiban módosult, hogy most már tényleg semmit nem értek.
Fura ez, de mégis nagyon tetszett, és már most hiányzik, és el vagyok keseredve, hogy vége van az egésznek.Azért az egész sorozat alatt nagyon sokszor elérzékenyültem, voltak kedvenceim, de a végére mindenki a kedvencem lett.
Remélem egyszer tiszta lesz minden, bár de jó is lenne ha még később lenne pár új évad.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
válasz -XadAnuX+ #5458 üzenetére
Én ma néztem meg a finálét, és csak egyetlen érzés jött elő, hogy ki kéne mennem az udvarra és az első 5 évad DVD-iből rakni egy tábortüzet, aztán belebrunyálni. És igen, kapisgálom, meg persze visszaolvastam 2-3 oldalt, hogy ezt az ALT f...ságot megemésszem, de ez a befejezés kábé olyan, mint ha A nyolcadik utas a halálban a végén előjönne a macska, ledobná a rohatt nagy alien jelmezt, és azt mondaná, gyerekek, csak vicceltem, én igazából Káin vagyok, meg különben is, ez a Mátrix...
"So say we all"
-
doc
nagyúr
az az egy biztos, hogy hatalmas visszhangja van a finálénak, ennél többet nem is remélhet egy stáb sem
most hogy aludtam rá egyet, annyira nem tartom már gáznak, bár tény hogy az ALT vonal gyakorlatilag teljesen értelmetlen volt a 'Lost-rejtély' szempontjából, és ha nem is kell mindent megmagyarázni, de azért legalább a fényre, és az általa adott természetfeletti jelenségekre jöhetett volna valami clue legalább, így most semmivel sem tudunk többet, mint az évadzáró 108 perc előtt... ez így eléggé P.K. Dick-es lett
ennél talán még az is jobb lett volna, ha tényleg kiderül hogy egy űrhajó a sziget, az legalább megmagyarázna kvázi mindent, vagy legalábbis értelmet adna neki (én vártam hogy a széteső sziget mikor kezd emelkedni )
bár szinte biztos, hogy valami kis info csöpög majd még az íróktól, főleg ahány rajongó veri az asztalt...
de azért jó volt ez így, tutira megveszem majd az összes évadot tartalmazó dvd/BR-kiadást
-
eziskamu
addikt
Spoiler? :
De most komolyan. Azt mondták már mióta, hogy a vége megvan és visszafele bontják a szálakat az íráskor. Hát ilyen vége tényleg lehetett volna az első évadnak is. Így elizélni egy sorozatot Azt hittem hogy az egy alternatív valóság, ahova valahogy átjön MIB és azt kell közösen megállítani ott is, azért van a találka. De egy ilyen ömlengő izé, meg most komolyan, a túlvilág (kapuja) is tök olyan mint az élet? Ez a tálálka csak arra volt jó, hogy ebből az álomból kirángassák szerencsétleneket, pedig még "aludhattak" volna tovább maguknak egy szép életet, mint ahogy a fizikus gyerekkel, Faraday-el is történt.
Én azt csináltam volna, hogy mondjuk a robbanáskor kettéhasadt a világ, az egyikben van sziget, a másikban nincs, és a végén Hurley a többieket egyesítette volna a másik, jobb világ beli énükkel, ő meg maradt volna a párhuzamos világban külön énként felvigyázónak. Az se lett volna nagyobb marhaság.
Meg a MIB-et is már minek kellett megállítani ha halandó volt, már a fényt biztos nem vitte volna. Vagy ha visszaállítják a sziget rendjét, újra let volna ereje?[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
ja es meg valami. az hogy a legutolso kepkockak jack-kel, a bambuszerdovel es a szemere kozelitett kameraval ugyanazok voltak, mint az elso evad kezdo kepei, valami gyonyoru
-
tween
őstag
Most végeztem vele,még nézek ki a fejemből egyenlőre
-
LOTR
addikt
tudom, hogy a füstszörny hogy jött létre, de mutass rá példát a valóságban - a piros7-es kigyorsítása a pirostól nem ér
nagyon sokan állítják, hogy a szigeten történtek is valós események voltak, ahogy nagyon sok utalás van is erre vonatkozólag, de semmivel sincs kevesebb arra, hogy már az is csak a halál utáni életük volt
és a legjobb az egészben, hogy teljes mértékben alátámasztani illetve megcáfolni egyik verziót sem lehetgordonfreemN
már nem emlékszem teljesen, de a bunkerben Desmondnak azért kellett nyomkodni a gombokat, hogy kisüsse az elektromágneses mezőt, amikor nem nyomta meg akkor egyből le is zuhant az oceanic 815
szintén nem emlékszem pontosan, de a sarkvidéken vagy az öreg Widmore vagy a lánya Penny emberei voltakOne Ring to rule them all
-
addikt
SP
Amit megint csak nem értek... Mikor "Locke" megszúrta a nyakánál Jack-et, az elkezdett vérezni a szigeten kívüli világban. Akkor mégis csak egy síkon történt minden? Ha igen, akkor nem lehetett ott Hugo és Ben a találkozón.. De akkor hogy-hogy vérzett pont akkor, mikor megszúrták?
Illetve ha megszúrták a nyakát és az vérzett, akkor az oldalba szúrás miért nem hagyott nyomot neki?
Ezek olyan apró dolgok, amit azért szerintem meg kellett volna oldani. Még ha mindent nem is mesélnek el, de ez így...[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Woodslave
félisten
na akkor csak megkérdezem, mi ez a sziget, hol van és létezik-e egyáltalán? Gondolom van, mert megtalálták Widmore-k is, meg mennek a rádióbeszélgetések, gondolom nem a purgatóriumban építettek rádiótornyot, ahonnan megy a segélyhívás. De azt hogy egy szelep ami nem engedi ki a gonoszt nem fogadom el.
Komolyan ez után a befejezés után még kérdezni se lehet már normálisan
Tényleg meggyőződésem, hogy megírták az 1 évadot, aminek ez volt a befejezése amit most "élvezhettünk" Valami purgatórium, menyország stb dolog, erre utalt is a Pokoli Éden magyar fordítás (lehet nem is volt olyan hülye aki kitalálta). Aztán kiderült hogy jól fogy a cucc és kellett a sok baromság, aminek ezek után se teteje se alja hogy kitöltsenek 5 éveadot, mi meg beszoptuk a cumit
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
válasz Woodslave #5471 üzenetére
comment.hu - Sorozatfinálé: a Lost vége ez az írás is jól sikerült
"A Lost ugyanis hat éven át heti 42 percben totálisan elszórakoztatott, átrángatott egy másik világba, ahol csak azzal foglalkoztam, amit a képernyőn nekem mutogattak. Ennél többet egy tömegek szórakoztatására kitalált médiumtól pedig igazságtalanság lenne elvárni. Good-bye show, and thanks for all the fish."
One Ring to rule them all
-
gordonfreemN
addikt
Akkor végül is ez azokkal szemben becsapás, akik a misztikum és kaland kedvéért nézték 5 éven át ezt a sorozatot
A dráma kedvelői meg vannak elégedve, megkapták azt amit kaphattak ettől, de velünk mi lesz? Ez igy igazságtalan...
(bár valahol furcsáltam is, hogy se a 14-nél se a 15-nél és a késöbbi részekben is mindig elmaradt a magyarázat sok mindenre, és azon gondolkodtam, ez a sok magyarázat majd bele fog férni a végébe, de hát nem, mert nincs minek)¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
doc
nagyúr
szerintem semmi utalas nincs arra, hogy a sziget mar a halaluk utan tortent volna, sot, ez igazabol lehetetlen, rengeteg interakcio volt a szigeten kivuli vilag es a sziget kozott (dharma, widmore, jacob ahogy megjelenik a jeloltek korabbi eleteben, stb)
raadasul mikor hurley es ben a halaluk utan arrol beszelnek, hogy milyen jok voltak meg eletukben a szigeten, az mindent egyertelmuve teszigen, a gombnyomogatas kicsit hulyeseg, de emlekezzetek, volt egy olyan dharma station, ahonnan a gombnyomogatot figyeltek, tehat egyfajta pszichologiai kiserlet is volt, meg ha durva is ez igy, hogy ha nem nyomja meg, akkor felrobban
SP!T:
Amit megint csak nem értek... Mikor "Locke" megszúrta a nyakánál Jack-et, az elkezdett vérezni a szigeten kívüli világban. Akkor mégis csak egy síkon történt minden? Ha igen, akkor nem lehetett ott Hugo és Ben a találkozón.. De akkor hogy-hogy vérzett pont akkor, mikor megszúrták?
Illetve ha megszúrták a nyakát és az vérzett, akkor az oldalba szúrás miért nem hagyott nyomot neki?
Ezek olyan apró dolgok, amit azért szerintem meg kellett volna oldani. Még ha mindent nem is mesélnek el, de ez így...azert verzett a nyaka, mert amikor meghalt, akkor mar ott volt a seb rajta, tehat logikus hogy halala utan is megmaradt rajta. az oldalan pedig pont hogy ott volt a seb, te nem figyeltel az ALT-ban ugy magyarazta Jack hogy a vakbelet vettek ki, de az utolso reszbol kiderult hogy igazabol Locke kese volt az
-
Kanczy
veterán
Miért magyarázod a butaságot? Ez egy sorozat, nem kell megmagyaráznom a füstszörny létezését és az időutazást... nem elég neked az az utalás a "valóságosságra", hogy Christian VILÁGOSAN megmondta, hogy minden igazi volt? Teljesen egyértelmű az egész. A sorozatban mondták, nem én találom ki / olvastam fórumon. Nem igazán értem, hogy mit lehet még mindig ezen vitatkozni
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
HaliAdi
tag
én egy bakit vettem észre... vissza is játszottam.
Nekem úgy tűnt, hogy Lock Jack-et a hóna alatt szúrta meg. De mégis a hasa vérzett és fájt....Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
LOTR
addikt
szerintem ezt azért te is gondold át - bár ha te ezt szeretnéd hinni, akkor szíved joga, de valószínű az én állításom sem nagyon tudod megcáfolni
én pont azt írom, hogy egyáltalán nem egyértelmű itt semmi
azt mondja, hogy valóságos volt minden ami valaha vele történt, de azt egyáltalán nem köti ki, hogy életében vagy halálában vagy mikor, hiszen mondja is, hogy olyan, hogy "most" olyan nem létezikerről pedig még hetek múlva is valószínű viták fognak menni, pont azért, amiért te is állítod, hogy világosan meg lett mondva ez vagy az, hát pont az volt a lényege, hogy itt világosan semmi nem lett megmondva - úgyhogy tényleg teljesen egyértelmű , ha az lenne, akkor nem a lostos teóriákkal lennének tele a fórumok és az egész net
mod
most nézem, neked majdnem ugyan ezt válaszoltam korábban[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
eloszor is ne akard teljesen megmagyarazhatoan felepiteni a dolgot, foleg hogy ott mar a halaluk utan voltak, amire nincsenek szabalyok
amugy konnyen megmagyarazhato, hogy ahogy kezdett egyre kozelebb kerulni az elfogadashoz, ugy jottek elo egyre inkabb a valos eletbeli dolgokmeg egy kivett vakbel konnyen magyarazhato, de hogy miert van a nyakan seb hosszu ideig, az mar kicsit macerasabb
LOTR: latom nem vagy hajlando megerteni, szerintem hagyjuk, ugyis hiaba mondunk akar mi, akar a szereplok barmit...
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
értem, hogy mit mond Kanczy és sok írásban is ez szerepel, de akkor ha abból indulunk ki, hogy ez egy teljesen hétköznapi történet lenne, akkor a természetfeletti dolgok nem illenek bele, csak úgy ha már halottak voltak - ha valakinek ez a befejezés tetszik válassza ezt
ha másnak belefér a misztikus sziget, mint létező dolog, akkor válassza azt - nincs ezzel semmi gondellenben azt senki ne állítsa már, hogy ezt világosan, egyértelműen megmondták nekünk nézőknek, mert nem mondták, csak utalásokat tettek rá - és a legtöbb helyen is -ahogy a sorozatban is- az szerepel, hogy a készítők is a nézők fantáziájára bíztak elég sok mindent
-
D347HBR1NG3R
tag
Tudjátok mi itt a nagy probléma? A The Constant című rész. Mert a 80%-knak az volt a kedvence, biztosan a karakterdráma miatt . Mondjuk a karakterekkel foglalkozó részt jól lezárták egy magyar népmesei befejezés továbbgondolásával: És boldogan éltek míg meg nem haltak, vagy utána?
Jaffa jokes???
-
X@b3e
addikt
Onnan is biztos, hogy a szigeten még éltek, hogy amikor "eszükbe jut" a fináléban az addigi életük, mindegyiküknek vannak emlékei a szigetről. Tudod, amikor lepereg előtted életed filmje...
Én akkor sem tudom túltenni magam egy ilyen alpári záró évadon. Ezzel szembeköptek, majd ki is szúrták utána a látószervem. Ááá, hagyjuk is..
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
FefeeX
veterán
Én csak azért vagyok már szomorú, mert az első 2 év után már csak azért néztem tovább, hátha megmagyarázzák a sok marhaságot, amit felvetettek. A színvonal zúgott lefelé, egyre eszementebb marhaságok jöttek elő - mindenki érezhette, hogy ezeket soha nem is fogják megmagyarázni, mert nem is tudják, fogalmuk nincs róla, miket csaptak oda, hogy a nézettséget emeljék - aztán folytatták, csak szaporították a hülyeségeket meg a kérdéseket, az időutazással, ami egyszer csak végleg megszakadt, a hidrogénbombával, amit természetesen mindenki túlélt, az Isten-komplexusokkal, amiben saját maguknak adtak mattot az utolsó részben, a hogyan is lett a füst, hogy ha nem eshetett a vízbe bele, ami elektromágneses, Jackből miért nem lett füst, stbstb. (azt meg hogy mi volt a neve a második, nem várt gyereknek, már nem is említem).
Szóval sokat gondolkodtam, meg most olvasgatok már pár órája, mert egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy álszent bibliai mese jött létre a misztikus, inkább tudományosabb sorozatból. És tudjátok mi jutott most eszembe? Én is néha ilyen összefüggéstelen, összeköthetetlen, befejezetlen baromságokat szoktam álmodni. Van hogy annyira magamnál vagyok az álmomban, hogy keresem a megoldást, de aztán egy idő után feladom, felébredek, töprengek egy kicsit, de mivel csak álom volt, feladom, elfogadom, hogy az agyam játszott velem. De könyörgöm, egy ilyen befejezetlen, összehazudott tré szemetet így iderakni, hogy nesztek, fizessetek... -
tween
őstag
Nekem az nem világos,hogy a füstöcske miért akart kijutni a szigetről...és ha sikerül neki?
-
FefeeX
veterán
Azért akart kijutni, mert a többi emberrel akart élni, legalábbis addig, míg ember volt ezt akarta. Ha kijut, akkor eljön a világvége meg ilyesmi blabla szöveg. (jöhetnek emberek akik meg el akarják vinni a fényt - ez olyan Avatar feeling ) Hát mi a nyomorult fenéért akarna kinyírni mindenkit? Komolyan mondom, az utolsó rész után már úgy érzem, a Supernaturalnak sokkal nagyobb valóságalapja és értelme van, drámai szintről meg magyarázatokról ne is beszéljünk...
Van egy erősen lost-fan haverom. Az elején kb a harmadik évig folyamatosan olvasta fel nekem a találgatásokat a lost fórumokról, mi is lehet, mi mögött, hogyan, miért. Szerintem a készítőknek foggalmuk nem volt mit csináljanak, olvasták a fórumot, belenyomtak ezt-azt onnan, mert jó ötletnek tűnt, aztán a végét jól bibliásították, hogy legalább az "igaz hitű emberek" csendben maradjanak, mert nekik nem kell magyarázat, elég az, hogy a halál után boldogan éltek tovább. -
Csabee.
nagyúr
Ma a Rádió1-en is a Lost volt a téma!: D
Üdv: Csabee.
-
Kanczy
veterán
Az a baj, hogy egy sorozat vége nem vélemény, hanem tény kérdése. Ha tényekről beszélünk, akkor pedig teljesen egyértelműen (nem tudom milyen angolos vagy, de abszolút félreérthetetlenül) kiderül, hogy mi a szitu. Senki nem mondta, hogy hétköznapi a sztori, és nem is értem, hogy miért gondoljátok, hogy csak álom / hallucináció lehet az, ami nem normális. Nem bíztak semmit a nézők fantáziájára a szigettel kapcsolatban :
Christian : "This is the place that you all made together so that you could find one another. The most important part of your life was the time that you spent with these people. That's why all of you are here." - az alternatív "valóság"
"Everything that's ever happened to you is real." - minden más
Légyszíves magyarázd el, hogy ezen mi nem egyértelmű. Nem voltak halottak... az utóélet nem valós, tehát a sziget nem az utóéletük / purgatórium. Leélte mindenki az életét (a flashbackeket, a szigetet, és eltávot is beleértve,) és mikor mindannyian meghaltak, együtt léptek tovább - találkozási pontnak találták ki maguknak az alternatív idővonalat, ahol nem zuhant le a repülő.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
LOTR
addikt
én azt sehol nem írtam, hogy nem értek azzal egyet, hogy talán ez a legvalószínűbb befejezés, de továbbra is fentartom, hogy lehet máshogy is értelmezni
ahogy korábban írták, ennek nem olyan vége volt, mint a Prison Break-nek, szépen lezárva és megmagyarázva mindent, hanem nagyon sok mindent a nézők fantáziájára bíztak, és az nem valószínű, hogy mindenkinek ugyan úgy működik
-
doc
nagyúr
ez egy olyan pont, ami valoszinuleg sosem lesz 100%-ig megmagyarazva, annyit tudunk, hogy az elektromagnesben tortentek miatt egy par pillanatra belelatott a 'tulvilagba', de mint a barlangban kiderult, rosszul ertelmezte amit latott
esetleg ha nagyon logikat keresel benne, azt is mondhatod hogy Desmond hozta letre az ALT vilagat a halala utan a latomasbol, amit az elektromagnesben latott, ami igy akar tiszta hallucinacio is lehet, de ez mar eleg eroltetett magyarazatvannak dolgok amiket nem magyaraztak meg a sorozatban, de ezek altalaban reszletkerdesek, gyakorlatilag az egyetlen jelentos rejtely ami megmaradt az a feny mibenlete
-
X@b3e
addikt
Kár azon keseregni, hogy miért b@szták így el, lehet, hogy az előző anyagbeszállítójukat elkapták a kolumbiai határon, az új cucc meg nem volt elég húzós, ki tudja...
De ez tényleg tré, hogy a nemezisnek még egy nevet sem kapartak össze.
Komolyan, a legelkeserítőbb az, hogyha a fórumokból építik fel, az ottani felvetések alapján, akkor ezerszer jobb véget szerválhattak volna ennél..LOTR ezt a részét a dolognak nem lehet máshogy értelmezni, ez úgy van szóról- szóra, ahogy Kanczy írja a #5491-ben.
[ Szerkesztve ]
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
LOTR
addikt
nem vagyok túl jó angolos, de Kanczy azt írja, hogy azt az idézetet a szigettel kapcsolatban mondja, de ugyan úgy szerintem lehetne érteni magára a templomra, az egész világra amiben a templom van, vagy akár mindenre amiben mondjuk a sziget is benne van
ti azt állítjátok, hogy egyértelműen meg van válaszolva, nem lehet máshogy értelmezni, ezek szerint nekem meg kell néznem még néhányszor, mert nekem -és még ahogy olvasom különböző helyeken a véleményeket elég sokaknak- nem tűnik ennyire nagyon egyértelműnek
még nem találtam nézői véleményen kívül írást arról, hogy hogyan is van ez az egész valójában, persze ez semmit nem jelent, tehát ha tudsz kérlek linkeld
-
-
sharpapa
senior tag
Meg tudom érteni azt a tábort aki odavan a befejezésért, mert hogy csak a szereplők számítanak. Én is elérzékenyültem egy kicsit egy-egy egymásra találásnál az alternatív síkban. DE:
Nagyon olyan szaga van ennek az egésznek, hogy az első 5 évadban írták nagyon profin és klappolón a sztorit, aztán egyszer csak orrba vágta őket a probléma hogy hogyan zárjuk le? Hogyan magyarázzuk meg ezt a sok hülyeséget amit ilyen szorgalmasan és profin összehordtunk? Tudjuk le az egészet egy ilyen "ez csak egy rossz álom volt meg se történt semmi"-féle befejezéssel. Hagyjuk a dharmát, Widmore-t, a többieket és mindent a nézők képzeletére, magyarázzák meg maguknak. Nem sorolom fel újra azt az ezernyi megválaszolatlan kérdést amit előttem feltettek, hozzátennék még egyet (vagy lehet hogy már ez is volt). Számomra még egy nagy gikszer van ezzel a templomos jelenettel. Ha valójában meghaltak a zuhanásban, akkor mi ez a duma hogy "akikkel éltél életed legfontosabb szakaszában, az van itt". Hát de basszus, meghaltak mielőtt találkoztak!
Még egyszer mondom, megértem az elégedettek táborát, de ezt bizony összecsapták. Eddig ez tartotta a TV előtt a nézőt, hogy minden hihetetlen hülyeségre megkapta a választ és tátott állal kapott a homlokához hogy "azannnnnnyááát de nagy má' !" Minden rész után meg kellett nyugtatnom magamat, hogy nyugi, ez csak egy film, nem a valóság, nincs semmiféle sziget és nincsenek dimenzió- és időugrások. Fűzték és fűzték tovább a különálló, értelmetlen szálakat, néha keresztezve az utakat. Aztán a végén annyira erős és egyetlen végső magyarázatot követelő kérdéssé nőtte ki magát az összes, hogy egyszerűen nem tudták összerakni, megmagyarázni őket. Helyette ráfeküdtek a megrígatásra, ha már a lényeget bebukták. Ennyi."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest