Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
A topikot zárom.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok azt hiszem vettem egy lopott mobilt...
Meg tudom e állapítani, hogy lopott-e? Illetve kinél tudom ezt jelenteni. Bár csak gyanú de eléggé alapos
1 nagyon olcsó volt.
2 gyorsan kellet neki pénz így sokat alkudtam.
3 nincsenek tartozékok és a töltő nem hozzávaló, hanem egy "toldóval" megoldva jó hozzá.
4 azt mondta, hogy az előző lakásából kitették és a fele cucca ott maradt.
5 remegett az áru átvételkor gyanúsan lassan beszélt.
6 rákérdeztem azt mondta hogy "ha az lenne letiltották volna nem?"
7 frissen regisztrált adatok nincsenek beírva csak egy e-mail cím, igaz vezetéknév keresztnév
Mindenre lehet jó magyarázatot találni. Fázott hisz mínusz 5 fok van kint, és nem volt túlöltözve. Összeveszett csajával az meg kitette és kidobott mindent stb...
Nem tudom, de nem biztos forrásból már vetem dolgokat, de ez most nagyon gyanús. Van e rá lehetőség, hogy lekérdezzem, hogy nem e lopott esetleg? (Mint az autóknál a gyári számot a márkakereskedésben stb...)
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest