Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Volt szerencsém meghallgatni egy z323-at (ha jól emlékszem) és pont az volt vele a problémám, hogy nagyon túl volt húzva a mély. Persze meg kell jegyezni, hogy nem voltak túl ideálisak a körülmények, polcon volt, fej magasságban, konkrétan nem hallottam mást csak a dübörgést. Lentebb vettem a ládán a mélyet, de úgy meg olyan semmilyen volt. Ne érts félre, szeretem én az elektronikus zenét, szóval nem zavar a mély, de olyan kiegyensúlyozottan legyen alja a zenének
.
Persze értem én, van a két termék között 25000 Ft különbség, nyilván nem lehet őket egy napon említeni, de jobb ha megkérdez az ember olyanokat is akiknek már van tapasztalatuk vele
. No meg csak ott van az THX minősítés is a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - 12/512GB I Jade Green I 120W Töltő! I MagSafe 10000mAh Powerbank! I Foxpost árban!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- NAS config elado
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.