Hirdetés

Aktív témák

• h_143570

addikt

válasz otteszq #1034 üzenetére

Én CS:Source alatt teszteletem nálam nem jelentkezet a felemelés és viszarakási probléma vagy csak azért, mert a legujabb setpoint volt fent (de ha nem a legfrisseb driver van fent akkor meg is érdemled hogy nem műkődik jól), a minimális késletetést nem vettem észre (max akkor lehet észreveni ha az egér energia takarékos modba váltott és utána mozditod meg,és ugyebár 20 másodperc egér mozgás nélkűl = halál), a gyors mozgásokat is birta a 180fokos fordulatokkal egyűt. Ja leglább 5 órámba kerűlt megszokni amig nem sikerűl addig maga volt a pokol, de miután megvolt lényegesen jobban ment mint mx510el. A súlya teszi pontossá a kiss drágaságot, mert véletelenűl nem megy arrébb csak ha akrja felhasználó. Az idegbeteg egérrángató magas sensiblitiyvel játszó steelpados őrűlteknek valószinűleg nem való, de kőtve hiszem hogy kidobnál 40-50K-t egy egére meg egy egérpadra.
    Ja a videokat sem IE-vel sem Operával nem birtam megnyitni, még ftp progival sem ment,szóval valamibe bele kell kőtni ne hogy már egy RF-es egér jobb legyen egy veztékesnél.

Melesleg ezek miatt a feltételezet hibák miatt paráztam tőle annyira, de mint kedrűlt alaptalanul, a legujabb driverel nem volt vele gond, bár lehet hogy anélkűl is jó lett volna, de nem kockáztatam.

De mint mindenkinek aki ilyet akar venni annak azt mondom menyjen be egy mediamarktba és markolja meg, ha van ismerősének akkor probálja is ki. Mert az egér jó csak meg kell szokni, mint minden jo dolgot.
    HC GAMER meg ugy is megveszi 20+ért a G5 őt vagy G7 et meg hozzá mégtőbbért az egérpadot, mert HC GAMER mindeből a legdrágábal nyomul, ami nem feltételnűl jó vagy az átlag embernek mindegy.

Aktív témák