Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Tobb activity kell. Az egyik csak a TV-t hasznalja, a masik meg TV+erosito. Ha nezed a TV-t szimplan, es mennel az erositot hasznalo csatornara, akkor megnyomod az Activity gombot, es kivalasztod azt az Activity-t, amiben szerepel az erosito. Elvileg ilyenkor tudja, hogy megy a TV-d, es nem nyomja ki.
-
Alex91
félisten
Nekem jo 1 eve van meg, 2x csereltem elemet. Szoval birja honapokig, de teny, hogy hamarabb lemerul, mint egy egyszeru taviranyito. Akkuval nem igazan erdemes taviranyitot hasznalni, mondjuk most mar vannak kis onkisulesu tipusok, esetleg olyannal meg lehet probalni.
Nekem egy 525-van. Gombjai meg nem kopnak, de a festett muanyag haza mar eleg ramaty. (555 tan ebben valamivel jobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest