- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Tobb activity kell. Az egyik csak a TV-t hasznalja, a masik meg TV+erosito. Ha nezed a TV-t szimplan, es mennel az erositot hasznalo csatornara, akkor megnyomod az Activity gombot, es kivalasztod azt az Activity-t, amiben szerepel az erosito. Elvileg ilyenkor tudja, hogy megy a TV-d, es nem nyomja ki.
-
Alex91
félisten
Nekem jo 1 eve van meg, 2x csereltem elemet. Szoval birja honapokig, de teny, hogy hamarabb lemerul, mint egy egyszeru taviranyito. Akkuval nem igazan erdemes taviranyitot hasznalni, mondjuk most mar vannak kis onkisulesu tipusok, esetleg olyannal meg lehet probalni.
Nekem egy 525-van. Gombjai meg nem kopnak, de a festett muanyag haza mar eleg ramaty. (555 tan ebben valamivel jobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest