- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
SzIasztok!
Már egy ideje 885 tulja vagyok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Eddig mindössze egy alkalommal kellett neki megtanitani jelet (egy sat-os beltéri egyetlen gombját), azon kivül mindent simán adatbázisból kezel!
A programozása nekem kicsit béna, Idióta amerikai barmoknak kitalált kezelöfelülettel minden egyszeű szarra rákérdez 3x. Kéne valami advanced user tipusú programozási lehetöség is.Eddig minden programozási gondot meg tudtam oldani egészen idáig:Most a nagyszobai rendszerem úgy néz ki, hogy TV nézés központja egy HD-s digitális műholdas beltéri. A megjelenitő egy eccerű 24-es full HD samu monitor, ami monitorként is működik. Tehát nem kell bekapcsolni, hanem amikor kap jelet HDMI-n akkor bekapcsol magától. Beépitett csirke szokol minöségű hangszórók vannak a monitorba, de máunika sáúhoz meg józsi baráthoz tökéletes. Ha meg komolyabb hangú csatornát nézek (HD-s filmcsatornának van hogy dolby digital-ban is jön a hangja) akkor bekapcsolom az optikával öszekötött digitális erösitőmet és a hang azon jön. ÉS itt jön a képbe a programozási gond.
Mivel több eszközt is használok a TV nézéshez ezért muszáj vagyok neki Activity-t szerkeszteni. Ezzel nem is lenne baj. De activity használatakor minden - az activityben résztvevő - eszközt bekapcsol. Márpedig nekem 20 alkalomból csak egyszer van szükségem az erősítőre (merthogy többnyire rtl klub meg tv2 megy). Azt meg tudnám csinálni hogy a plusz gombokra odateszem a erősítő kikpcsolásához szükséges gombokat , de akkor is állandóan bekapcsolja én meg ki. Az activity végén meg megint bekapcsolja, mert ugye küld neki kikapcsoló jelet is (ami ugyanaz mint a be). Arról nem is beszélve, hogy mivel TV nézést választok ezért mindenképp be kell vegyek az activity-be egy megjelenitő eszközt is és azt is be akarja kapcsolni. Bár ezt megoldottam úgy hogy a konyhai tv-t kapcsolja be ami úgysem kapcsol be ugye mert messze van.De az erősitőre nem találtam megoldást. Van ugyan custom az activity-be (asszem genericnek hivják), de az is az eszközök bekapcsolásával kezdödik . És mindent tudok szerkeszteni csak a ki bekapcsolást nem tudom kivenni.
Ennek megoldására várok harmony userektöl ötleteket.Még egy pár szó a 885-röl. 9 hónap használat után.:
Teljesen véletlenül jöttem rá hogy a régi Nokia 6610-es telefonomban lévő akkumulátor teljesen kompatibilis a harmony eredeti akksijával. Ugyanolyan méretü alakú feszültségű és összes tchnikai paraméterében egyezik. A telós akksi 150mA-el kissebb ennél fogva kicsit véknyabb is de tökéletesen megy vele.
A töltésre szolgáló bölcső és a távir közt nem mindig jön létre a kapcsolat azonnal, néha kicsit piszkálni kell, ami már idegesitő, gyakran megszakad a töltés, amit csak akkor veszek észre ha használnám és lemerűl. De sztem be fogok avatkozni egy forrasztópákával és némi ónnal.
Amúgy nagyon tuti kis kütyü szerintem nagyon megérte az árát, bár 885-öt már bagyon nehéz találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged