- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #27 üzenetére
nincs mit
-
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #24 üzenetére
mondjuk nekem az a progi nem volt tökéletes, valamiért nem tudtam úgy bekalibrálni, hogy nem húzzon balra. De leszedtem 1 frissebbet a logitech honlapjáról, azóta f@sza!
-
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #24 üzenetére
Teljesen korreck a progi amit adnak hozzá.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
somodisoma #22 üzenetére
nekem a sima van, a vibrálós valahogy nem jön be, nemtom miért, a force feedback-es kormány se. Meg olcsóbb is
-
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #17 üzenetére
hát nem tom nekem ez egyáltalánnem jön be.
Bővebben: link
2 évig volt PS-em szal nekem ez a logi... jobban bejön.
a genius is márkás szal márcsak rajtad /illetve az ízléseden múlik/ melyiket veszed meg. -
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #13 üzenetére
Én nyitottam ezt a topicok.
egy kis gondba voltam magam is hogy melyiket is vegyem /bár nálam nem volt kérdés a Logitech/.
Már lassan egy hete szorongatok a játékok közbe egy Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad -ot.
Bővebben: link
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik /Mc-on 7500 Ft./ de nagyon megéri.
Nagyon precíz meg egy csomó pozitív dolog.
Szerintem ha veszel akkor Logitech legyen /2 év gari van rá/. A kérdés csak hogy mennyi pénz-t szánsz rá.
az ilyen analóg ''gombás'' gamepad-nál a legfőbb szempont hogy az analóg ''gombák'' jól meglegyenek csinálva /értem ez alatt hogy ne legyen egy idő után olyan hogy már alap állapotba nem a 0 , 0 koordinátára áll vissza/.
a gombok száma már nem igazán számít mert szinte mindegyik ugyan annyi gombbal van felruházva.
És a logitech-nek nagyon jó a szoftverje, azt állítasz benne amit csak akarsz.
Arra vigyázz hogyha nagyon ''gagyit'' veszel előfordulhat hogy bizonyos játékok nem fogják felismerni /egyik haverom is beszopta azzal hogy egy kicsit zsidó/. -
Latyakos
aktív tag
válasz
somodisoma #11 üzenetére
Nagyon sok játék jól kihasznája a rezgés lehetőségeit, sokkal nagyobb a játékélmény, ellenben a logitech szvsz sokkal profibb megoldás csak nem rezeg.
Tescoban lehet kapni 3 vagy 4k-ért saitek dual analogos vibrás gamepadot, én azt használom fifára és prince of persiára, nagyon tuti, és eddig minden felismerte, bár egy logitech még jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Esik a hóóó!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 1 / 2
- Windows 11
- EAFC 25
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest