Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
hellósztok!
egy akksis kérdésem lenne:
éjjel hazaértem a kocsival 1 körül. ma 13:00-kor rámértem az akkufeszre és a multi 11,7V-ot mutatott. nem emlékszem mennyinek kéne lennie. 12 fölött azért illene neki, nem?
:)
-
vicces
addikt
válasz molnarpeter #157148 üzenetére
akkor egyetértünk mind a ketten. én is ezt gondoltam de nem voltam benne biztos. rámérek majd töltés közben is. azt nem irtam, hogy 2013 januári beszerelés. exide premium.
lehet lejárt már az ideje:)
-
vicces
addikt
válasz gzbotii #157400 üzenetére
Az az ember annyira nincs képben az autóiparral, hogy az valami hihetetlen. Mintha valaki uj, kezdő munkatárs lenne. Nem is csoda, hogy a palóc letiplizett ebből a bandából. Ennek ellenére én bírom.
A karotta meg nem tudom mit csinál ott, de szerintem tőle bűzlik a vezetőség.:)
-
vicces
addikt
válasz Reggie0 #158477 üzenetére
ez nem csak svácban, hanem magyarországon is tilos. sehogy nem szabad előre figyelmezetni trafipaxozásra. pl villogással a szembejövőknek. csakhát hogy ellenőrződ?..
bár látam már olyan barmot, hogy a rendőr mellett elhaladva villogott a többieknek....
én is olvastam egy német cikket a témából pont ma, és az volt a vége, hogy az ellenőrzés még kétséges. ehhez képest a tomtom ma is jelezte mint a kisangyal a trafikat és az út szélén csak úgy parkoló rendőrautókat, gondolom valaki azt hitte, hogy trafiznak belőle.. - itt németországban:)
-
vicces
addikt
erről mi a véleményetek? [link]
a találati listámban a második legolcsóbb lett, csak azért kérdezem. lehet valami nem stimmel:)
-
vicces
addikt
válasz Tsebacsi #158556 üzenetére
csak mert amúgy is kb 100km-re van tőlünk.
ha most vennék autót, azt 10 évre. ami tetszik az a toyota corolla, szedán/kombi. de 30ezer eurótól indul a hibrid.
használtautót is kb 8-10 évre vennék ha lehet. nem baj ha nem modern a technika benne, de az megbizható legyen.
jelenleg egy c06-os twingoval járok. már sok szir-szar meg lett csinálva rajta. a motor pöc-röff, de kezd remegni. gondolom a motortartók fáradtak. itt a szerelők nem nagyon akarnak foglalkozni vele, egyedül meg nem merek nekiesni, pedig tudom nem nagy dolog kicserélgetni.:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.