- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali lefújva Január 4-én Budaörs Auchan totemoszlop alatt[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz ribarszki #145721 üzenetére
A következő tulaj az első tulaj lesz. Ez pedig még a legkevesebb, amit a gyárban a kocsik kapnak tőlünk, sajnos az idő számít, nem a kímélés. Nagyobb gond az, hogy télen-nyáron, hidegen-melegen padlózni kell, hogy ne álljon meg a termelés. Hidd el, ez jobban számít, mint az, hogy parkolásnál még gurulás közben D-R kapcsolgatunk.
Fehér Farkas: köszi![ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Doki16
addikt
-
Zizmand
aktív tag
válasz ribarszki #144276 üzenetére
+1 Night Breaker Laserre, én is projektoros halogénben használtam, felújított lámpatestben szépen világított, érezhetőhen erősebben egy standard izzóhoz képest.
Amit nagy általánosságban olvastam a projis halogén fényszórókról az az, hogy a projektor és a foncsor között jobban megreked a meleg levegő, mint egy nagyobb H4-es parabolás fényszóróban, így valamennyivel hamarabb öregedik. Ez nem tudom mennyire igaz, lehet benne valami, de ez nem függ az izzótól, hanem a fényszóró tulajdonsága.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz ribarszki #144276 üzenetére
+1 a Night Breaker Laserre, nekem is ilyen van, csak H4-ben.
A másik bekezdésre nem tudom a választ. ~2,5 év alatt nem tapasztaltam semmilyen elváltozást, de főként városon belül cirkálok csak, elég kevésszer kell világítást kapcsolnom.
És projektorom sincs, csak sima foncsor, de ha lenne, szerintem akkor is emelt fényűt tennék bele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest