- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
_Volkovy_ #3471 üzenetére
lóerők lovagjai
Én a luxusautóshow miatt vagyok itt, és arról látszólag egész jól elbeszélgettünk.Erre jön ez a ''forgalomban kell megmutatni ki a menő'' duma, és még én vagyok lebaszva, csak felvonom a szemöldököm.
Ugyanezért Screamet leugatták máshol, most meg te is leugatod (bazzegozol, stb.) A fene se igazodik ki rajtad.
leírtam x-szer, hogy mi van a fejemben, miért csinálom, hova akarok eljutni
Majd utánaolvasok, sry: én is csak véleményem írtam le. Történetesen ma én is kentem a gumit egy 1x éves Vectrán, de csak azért mert jólesett.Nem kellett hozzá 1000-rel menni, és tényleg nem kellett hozzá Ferrari. Ha netán egyszer Ferrarim lesz, tuti nem fogom széthajtani, elég volt feltekeredni a fára egy Daciával.
Mod: #3473-ra: valóban nem ismerlek, idővel majd utánaolvasok viselt dolgaidnak, ne aggódj.Mindenesetre örülök, hogy mára lehiggadtál, szóval vedd a megjegyzésem annak ami, szimpla szemöldökfelvonásnak, LOL.
És peace.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
_Volkovy_ #3471 üzenetére
Jesszus, nem gondoltam, hogy belefutok (és látszólag még bele is kötök) egy újabb önjelölt street-racerbe.
Elhiszem, hogy tudsz ''villantani'', de izlések és pofonok: van akinek a krómfelnin lassan gördülés jön be, van akinek az eszement száguldás (nekem mondjuk egyik se, kivéve az NFS-be), de a krómfelni villantásába még nem halt bele senki. Félve gondolok bele ilyenkor, hogy én is szoktam vezetgetni.
(Meg gyalogolni, stb.
) És még ha oda is lépek a gázra, nem akarok vele villantani senkinek, sőt, az utasokat kifejezetten kulturáltan szállítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Roborock S7 robotporszívó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged