Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Köszi mindenkinek a választ. Jelen állás szerint nulla forintomba lenne.
Elég faramuci a helyzet, de a miénk nem is az a tipikus multi cég (nem is multi, esetleg az árbevétele).
Full time HO-ban vagyok, a munkámhoz nem kell autó, azt csak juttatásként/kedvességből kaptam. Ezért nincs hozzá tankolókártya. Ami belement, az csak magán út. Ha átveszem, akkor gyakorlatilag aláírom, hogy nem lesz (sok évig) másik céges autó, de lehet, hogy amúgy se lenne. Kollégámnak 13 éve ugyanaz van.
Eladni nem akarom, mert tökéletesen megfelel az igényeinknek, ha mást vennék, az csak a férfiasságom méretének kompenzálása miatt lenne, de ennyiből meg max valami rollerre lehet felülni.
Szóval gyakorlatilag ugyanazt az autót hajtom, mint eddig, csak én fizetem a költségeit, viszont az én tulajdonom lesz, annak minden előnyével és hátrányával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest