Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
flash- #318433 üzenetére
Nem azért, nem én vagyok a szabályok betartásának mintaképe, betartója, és védőszentje, de a biztonsági övet én mindig mindekivel beköttetetem (és örülök, hogy szól/bimbammol a kocsi). Nem véletlenül lett kitalálva, a légzsák lópikulát nem véd öv nélkül.
Egyébként tapasztalataim szerint a kövérek és az öregek nem szeretik bekötni magukat.
-
válasz
flash- #318433 üzenetére
Ha minden igaz már a figyelmeztetés is bekerül a rendszerbe. Legalábbis én ezt hallottam rendőrtől vagy 7 éve (vegyem le a vonóhorgot témában, nem sikerült mert "rágyógyúlt", mondtam neki holnap még ok? erre válaszolta hogy majd csak holnap látszik a figyelmeztetés addig oldjam meg). Lehet ezért büntetett mert látta hogy van figyelmeztetés már.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest