- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tboldi #174416 üzenetére
Azok szintretöltős nyílással vannak, de ahogy észrevettem vannak olyan váltók ahol nem szintre kell tölteni, hanem kicsorgatás után a gyártó által előírt mennyiséget kell belenyomni. A motorom is ilyen pl. Nem tudom miért jó bonyolítani a szintretöltős kőegyszerű megoldással szemben, főleg mikor nehezen tudsz utána járni, hogy az előtted lévő váltó most mennyiséges vagy szintretöltős.
Én nem szoktam járatni, hanem ha elkezd ömleni akkor gyors betekerem, pont az az 1 deci még benne marad ami kell.
Jó spórolós váltóitok vannak, a Megane meg a Kangoo is benyel 3.4 litert (ennyit is ír a könyv), de még a Samara is 3 litert. Nem tudom, hogy ezek belső felépítése miatt ki tud jönni az összes vagy a gyártó már beleszámolta a megmaradó olajat és +3.4 liternél jelenik meg a csavarnál, de megvan a régi Megane váltóm majd szétszedem megnézni milyen belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest