Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
- Google Chrome
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- Ubuntu Linux
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk a 130 sem állt távol tőle, é sugye országúton az bőven sok, pályán meg nem kínoztam (najó egyszer 160 meg nemrég stabil 150 de ennyire még nem siettem) de nem ott kezdtem el jaszkarizni... és ami az igazsághoz hozzátartozik...autószerelő voltam közel 1 évig, sok kocsit vittem vittünk vizsgázni..és a samara karbis üzemanyagellátó rendszeréhez képest 1.6 75-90 ló-ig ezek az e.gázpedálok, (meg a sima nem e-s computervezérelt ugye k mindegyik már) olyan csalódást okoztak, hogy az elképesztő...amikor el akartam indulni és az ember egy 80-90ló tólmár elvárná, hogy érezhetően úzzon..hát nem...mert amíg a compi számól, karbin nyílik a duplatorok, levegő megy be és a megfelelő mennyíségű benzin vele együtt ls jobban érezni...legalább az elején. Persze amikor a 2.8 TDi furgon, vagy az Alfa 147 1.9 JTD chippelve, vagy a Subaru Impreza az ugye össze nem hasonlítható...csak nem akkorsem lehet papírrepcsinek tartani egy ilyen kocsit sem.