- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
omfg
ez nem játék, nem vicc!
én egy sokkal kisebb kolóniát akartam eliminálni a párom szüleinek a telkén. játszottam a gyémánkemény pösti csávót (aki csirkét életében max. a hentesnél látott), ''áh, ugyammá...kis dögök, majd én legatterolom őket'' felkiáltással nekiestem egy gyesznóperkelővel...égett, mint a franc (az emeleten volt, ahol csak csupasz beton volt), de azért ki tudot jönni pár tucatnyi. (képzeld mi lenne, ha mondjuk nx100 db kijönne) nah, akkor láttam életemben először lódarazsat. támadtak. elszabadult a pokol, életemben nem féltem úgy, mint akkor. komolyan. az egyik a csuklómat elkapta. hihetelenül fájt, hetekig dagadt volt. mivel mást már nem tudtam tenni a perzselővel próbáltam a levegőben röpködő darazsakat elégetni. mint egy jedi lovag úgy kardoztam a lángszóróval. így utólag vicces, de soha többé nem tennék ilyet. a helyiek is jól leb.sztak, hogy milyen felelőtlen voltam. és igazuk volt/van.
szóval: csak_szakember_nyúljon_hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest