Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Nem terjesztem, csak szerintem így van, aztán ha nem akkor nem, sehol nem láttam szabályt hogy lehet rendelni vagy nem. Jó lenne látni egy konkrét írást ahova ez le van írva.
Vám miatt fikázzák, mert mindenkinek ingyen kell minden, hamár ingyen szerzik meg.. hát ez igy megy-.-
mod: na megvan miből gondoltam ezt a z-listes vásárlást: [link]
az a vip-shopping mit akar jelenteni? az zavart be
meg hát aki nem z-lister, valószínüleg nincs valami sok pontja(ha csak nem régóta csinálja). egy pendrive 40ptz, nem sok.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest