Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs81
tag
válasz
llacee
üzenetére
Nem tudom melyik pool a jó. Mondom, nekem a miningocean kicsit kevesebbet hoz és nem tudom miért. Lehet több időt kéne adjak neki. Az ekapool, meg a hero-val jobb tapasztalatom volt. A miningoceant ki akartam próbálni mert PPLNS elosztást használ PROP helyett, ami szimpatikusabb.
-
Narancs81
tag
válasz
llacee
üzenetére
Ahogy én teszteltem hash/W szerint az 5900x/5950x 3.8GHz@1V környéke a leghatásosabb. De ha nem használod másra a gépet ryzen masterrel még mehetsz egy picit lejjebb is. Ebben az állapotban a szintetikus tesztek már elhasalnak, de a bánya még épp megy. Sőt jellemzően a második CCD-ben lévő magok nem bírják a strapát annyira, ezért annak a CCDnek órajelét kicsit lejjebb érdemes venni mint az elsőét.
@berzebub
nekem az a gyanús vele, hogy lassabban jön össze ugyanannyi coin mint pl a hero-n. Pedig a kalkulátor ugyanazt jósolja. De biztos csak optikai csalódás... -
Narancs81
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért abban igaza van, hogy párszor már néztük ezt a műsort (RTM, Pulse, BTRM, stb) ahol egy pár hétig tartó eufória után jöttek a középszerű hozamok. Most is ez valószínű szerintem. A mai napon, csak a heromineren akkora kiugrások vannak a hashben (+450MH/s) ami kb 20ezer 5950x-nek felel meg. Ez egy ilyen játék... De tény hogy CPU-k ára sokkal normálisabb és a ROI azért elérhető.
-
Narancs81
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Ha mind nem is válaszolom meg, de pár itt van.
1. Binancon belül is több zseb és számos lehetőség van. Attól függ hol van a pénz. Alapvetően igen. De használhatod a trade tabot is. TFH a "Fiat & Spot" zsebben van az ETH. Ekkor a legegyszerűbb ha rákattintasz az ETH coin ikonra és kiválasztod a felugró tooltipben a kívánt párt (ETH/USDT). A convert meg a trade is ugyanezt csinálja.
2. passz.
3. Érdemes olyan hálózatot (coint) választani amivel alacsonyabb a díj. Ez mindíg más lesz, mert attól függ mit tud fogadni a túloldal. De az ETH-nál szinte csak alacsonyabbat találsz.
Pl: dash, bnb, xrp, stb
4. De. Kis összegeket elhasználsz kártyával és kész. Sok szerencsét a NAV-nak ennek a felgöngyölítéséhez... tök jól be lehet állítani a limitet, meg hogy milyen sorrendben költsön, stb.
5. nem ismerem. 2 nagy cégről van szó. Lényegi különbséget nem gyanítok.
-
Narancs81
tag
válasz
llacee
üzenetére
Nekem is van különbség az új RTM minerrel. (visszafogott 3700x)
1.1.9 - minerben 1.88kH/s
1.2.0 - minerben 2.12kH/s
A pool-on meg ezt látom. Kisebb az amplitudó kilengése, de az átlag is...
(a lapos elválasztó vonal a full-tune időszaka. éjfélkor fejezte be.)
Nem tudom jobb e ez... pár nap múlva lehet megmondani mennyi coin érkezik átlagban. -
Narancs81
tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Annyit beszéltetek a TRM-ről hogy váltottam főnixről. Tényleg jobb és pár wattal kevesebbet eszik.
6800-on a memória a driverben nem húzható tovább. A 65Mh/s nem tudom hogy érhető el. 63 nekem a max, de kicsit visszavettem, hogy legyen inkább alacsony a fogyasztás. Így 100W-ból kijön a 62Mh/s [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), nem azt mondod netán, hogy egy 3900x/5900x/5950x az alacsony bekerülési ára miatt lényegesen hatékonyabbak mint a drága epyc-ek?