Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Kaci84
üzenetére
Akkor honnan fog szakadni az a sok videókártya??
A hashrate-bol itelve kb. 10-20 millio kartya lehet ETH-n (inkabb 20, de ezt senki se tudja pontosan). Ezek nagyobbik resze hatalmas farmokon van. Ha ok ugy dontenek, h befejezik, teljesen mindegy, hol vannak, a kartyaikat az egesz vilagon szorni fogjak.
Az elmult evek eladasa atlagosan 10 millio / negyedev korul volt, tehat ha nem egyszerre dobja mindenki piacra a cuccat, akkor elvileg nem okozna hatalmas arsokkot. A gond ott van, h mostanra sikerult sokakat attolni konzolra, tehat nem biztos, h meglesz az a kereslet, ami ot evvel ezelott meg megvolt.
Ha meg kicsiben nezed, a 70 forintos arammal mar most is alig hoznak vmit a kisebb coinok, tehat itthon is varhato az, h tomegesen szabadulnak majd a kartyaktol.
-
Frozen
addikt
válasz
Kaci84
üzenetére
Egyenlőre szerintem amíg nem jön el a merge addig nem fognak szakadni az árak . És utána sem biztos, hogy azonnal érzékelődni fog ,lehet páran majd még próbálkoznak ezt azt túrni és mikor majd számolnak,hogy nem éri meg hónapok után kerülnek ki a piacra a rigek/kártyák.Viszont nagyon sokan reménykednek benne még mindig,hogy el lesz halasztva és lesz utána még valalami, bár most olvastam egy cikket ahol az egyik legnagyobb bányász reklamál,hogy a merge után azonnal kiszorulnak a bányászok a buliból és ez így nem jó. Viszont évekig dolgoztak az eth fejlesztésén nem hiszem ,hogy most csak úgy kukába raknának ennyi időt.A rengeteg kártyát nem felfogja szívni a piac olyan gyorsan hiszen minden háztartásban már majdnem van egy gamer pc.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kaci84
üzenetére
frozennél leszoktam a válaszról, értem idegesít de nem segít a válasz, nincs érdmi kommunikáció.
De Ferdzsooval se fogom újrakezdeni a BTC-ETH vonalat.
Akkor honnan fog szakadni az a sok videókártya??
Már nem fog. Már szakad. apro teli karikkal. Első keresés evga 3090 380.000Ft. [link]
És nincs tülekedés 3napja nem vitték el.
RX470 8GB 38.000Ft. Ez utobbiak volt amikor 180-200Kért mentek. és merge után fog ez lejjebb is menni teszem hozzá az én kis világomban egy 470 2022ben gamingra nincs létjogosultsága. Pont annyit ér mint egy integrált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest