- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zichie
senior tag
Én is véletlen vettem észre. Sajnos volt olyan eset, ami nem jött be. Pl. a poloniexen erősödött a zec, én a krakenen még alacsonyabb áron hozzájutottam, majd mielőtt a kraken lekövette volna, a poloniexen hirtelen esett alacsonyabb szintre, mint ahogy a krakenen vettem. Na ezt viszont a kraken lekövette én meg bepánikoltam és eladtam. Szerencsére a 10-ből csak egy ilyen volt. A zec indulásánál is sikerült keresnem vele olyan 10% körül, annak ellenére, hogy folyamatosan esett. Amikor nagyobbat esett, akkor utána kicsit emelkedett.
Persze én nem kockáztattam 1 BTC-t, ennek a töredéke forog a krakenen.
A legdurvább fáziskésés a zec indulásakori pár órás időszakban volt, mert akkor folyamatosan 10-20%-al drágább volt a zec a krakenen, mint a poloniexen. Talán meg lehetett volna csinálni, hogy az ember a poloniexen átváltja a bitcoint zcash-re, amit átvisz a krakenre, ahol eladja, azaz visszaváltja, majd a bitcoint újra visszaküldi a poloniexre, ahol kezdi a körforgást elölről. Ez szép és jó lett volna, ha pár perc alatt át lehet küldeni a zsét az egyik váltóról a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest