Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Lehet, hogy ő az új amdgpu-(pro) Linux driver-t használja, aminél sysfs paraméterek váltották le az ADL-t. Bár nem próbáltam még, hogy ezzel együtt eltűnt-e a monitor igény, csak sejtem, mert régen az volt a gond Linux-on (is), hogy az ADL nem akart betöltődni monitor nélkül, noha többeknek is sikerült azt összehozni a screen nevű programmal (vagy valahogy).
Windows-on viszont még nem is hallottam arról, hogy valaki hamis monitor nélkül megoldotta, hogy betöltődjön a driver ezen része. Igaz, már két-három éve nem próbáltam, azóta volt pár nagyobb Windows és driver változás.
A remote desktop friss Windows-al és driver-el már nem gond (régen akkor is szétvágta az ADL-t, ha volt hardware-es monitor is), de nem is megoldás (nekem ugyan úgy kell mellé a hardware-es monitor).
-
rolko
őstag
RDP alatt nálam nincs vele gond, nekem csak addig volt monitor rajta míg a win feltelepült. Egyetlen hibája, hogy ha rdp alatt indítod a minert akkor 1 kártyát lát, de csakis a miner! Erre a célra a chrome remote-t használtam, de automatán indul ha netán újra indulna. Meg ha netán bele kell nyúlni akkor be VPN-zek a routerbe (Mikrotik RB2011) és onnan RDP.
Mióta rajta van a rig elég sok dos támadást fog meg a tűzfal
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest