Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Vico
tag
A Silicon mint gyarto elvileg tamogatja a linuxos drivereket...
Olvastam a honlapon, hogy a cég nem tükrözi őket a saját oldalára, mert nem követi a frissitéseket, de a [L]http://www.linux-ide.org[/L] honlapon megtalalhato minden info a dologgal kapcsolatban. Azonban ezt az oldalt szerintem evek ota nem fejlesztik, frissitik, gondolom a drivereket sem...
na mind1 majd egyszer felno a linux is a feladathoz :)) -
Vico
tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
a linuxot is ''at lehetne verni'' csak szoftver vagy beallitas kerdese szerintem, na ezt nem tudom, hogyan lehet megoldani, ha egyaltalan meglehet.
-
Vico
tag
en nem mondtam, hogy hardveres RAID vezerlorol van, tudom, hogy egy hardveres nem 4-6k hanem ennek sokszorosa.
Viszont azt hittem azert megolhato a raidbe kotott vinyok hasznalata linux alol is, szerintem tobb embernek lehet hasonlo vagy barmilyen vezerloje, es ha nekik sikerult, nekem is sikerulhetne megoldani a dolgot. :)) Valoszinuleg valamilyen szoftver, driver kellene hozza... -
Vico
tag
senkinek nincs otlete? esetleg lehetetlen a helyzet?
-
Vico
tag
az lenne a kerdesem meg lehet-e oldani valahogy, hogy a raid vezerlomet raid vezerlokent lassa a linux es a rajta levo 2 raid0-ban levo vinyot fel tudjam mountolni?
Ugy nez ki csak ide vezerlokent latja jelenleg.
koszi
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest