- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
Hi!
Egy nem túl egyértelmű problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Röviden annyi a helyzet, hogy míg Windows alatt lazán megy a háló, Linux alatt ''egy idő után elromlik'', 70-80%-os packet loss-okat produkál.
Kicsit bővebben:
Eddig egy Intel ZX chipsetes alaplapom volt, egy Realtek 8139 chipes hálókártyát használtam. Újítottam, alaplap ment, hálókártya maradt. Az alaplapon SiS 735-ös chipset van. Feltettem a RedHat 7.1-et és a gyári kernellel már csinálta a hülyeségeit (70-80-90%-os packet loss a szomszédos gépre - egyébként kollégiumban lakom, Ethernet hálózat van kiépítve). Ráfordítottam a 2.4.14 -es kernelt, semmi változás. Windows XP alatt egyébként rendesen működik.
Nem vagyok egy Linux-guru, bár túlnyomórészt ezt használom (használtam, amíg tudtam netelni...:( ). Ti hol keresnétek a hibát??? Őszintén szólva én azt sem tudom, hol induljak el...
Bocs, ha hosszú lett, előre is kösz a válaszokat:
Mikey.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest