- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
''Ugy latom, ezt komolyan (nem pedig gunykent) irtad - am ez sajnos nincs igy a gyakorlatban.''
Az a tanár, akiről szó van, amikor én jártam, megemlítette, hogy GOTO van, de nem mondja el, nem kell. Ezek szerint szerencse.
''1. Eloadason megtudjuk, hogy a goto gonosz, semmikeppen nem szabad hasznalni. Aztan az eloado felir egy algoritmust, aminek kb a fele GOTO utasitasokbol all - ''khmm, ez igy volt egyszerubb'' ''
Itthon vagyunk. ilyen embereknek kell tanítani. ez a király. Most nem akartalak megsérteni, én is találkozok olyan kotatókkal, akik talán jobb lenne, ha nem oktatással keresnének pénzt(mármint a diákoknak) de valamiért az egyetem vezetőit kevéés érdekli, hogy valaki alkalmas-e a tanításra, az, hogy havonta publikál egy cikket fontosabb.
''2. Gyakrolaton kis papir, hogy milyen legyen a program (ne legye benne goto, legyen szigoruan tipusos, stb). Diak: ''Mi az a szigoruan tipusos?'' Gyakvezer: ''Ohm, khm, hat azt igy pontosan igazan nem is tudom'' ''
Az is szép, amikor nem felkészült gyakvezek tartanak gyakot. volt egyhez szerencsém, túléltem, azóta rendesen utánakérdezek a gyakveznek. a Miénk(bevezetés a programozáshoz tárgy) pl. olyan volt, hogy az otthon elkészített struktogrammot rendszeresen elcseszte, és amikor mi(a diákok) kijavítottuk, akkor általában nem fogta fel, hogy mivan, és vagy aztmondta, hogy mindegy(és táblát töröl), vagy majd holnapra megnézi. Egyszer a táblánál oldottam meg egy feladatot, és elmagyaráztam, hogy mit csinál, és ő volt az utsó a teremben, aki nem fogta fel, már azok is értették, akiknek később nem lett gyakjegyük.szar, hogy ilyenek tanítanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 10/16 mag, 32GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (110)
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 8/14 mag, 16/512GB - garancia (113)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16GB RAM, 2 TERA SSD, touchbar - garancia (62)
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest