- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Keresek hasonló Podcast hang javító (viszhang, spektális zaj pl légkondi) appot, esetleg Ai-s ami tanítható egyéb zajokra, hangszerek módosítására,
Mint a iZotope Rx.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Google Chrome beta böngészőt hogyan tudom telepíteni Debian-ra?
köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Ha nem tudja egy Wifi eszköz továbbosztani az internetet Wifi-n, tudok kettő eszközt használni? Az egyikkel internetkapcsolatban van, másikkal hotspot-ol továbbosztja az internetet.
Kösz!
-
zoltanz
nagyúr
Windows 7/10 telepítőt pendrive-ra létrehozó appok közűl mi ajánlott még? (WoeUSB és a Ventoy-on kívül)
Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Mx-Linux telepítő/live iso képfájlt szeretnék pendriv-ra írni. Beágyazott rendszeren (stúdió rögzítő Zoom LiveTrack -hez is használom mentésnek a pendrivot) ezért olyanra van szükségen Fat32 (4GB+ fájlokhoz) és ami nem partícionálja többfelé a lemezt, nem szereti Zoom az ilyet sajna.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Köszi.
Ez jó tud forgalmazni 5GHz-en (dual band) Sztem a Windows nem tud, sőt az Android 12 Google Pixel 3a val is 2, 4-en megy csak -
zoltanz
nagyúr
Wifi kapcsolaton keresztűl interneten lógó eszközön szeretném ezt tovább osztani ugyan azon a Wifi adapteren.
(adapter képes rá, Windowson)
Thx!
-
zoltanz
nagyúr
YTDLnis (android) webes video, audio letöltő ( youtube on kívüli odalakon is használható) alternatíva érdekelne debian/Ubi ra
Köszi
-
zoltanz
nagyúr
cigam gregory91
köszi
-
zoltanz
nagyúr
Keresek 192 KHz 24 bit anyagból m4a/flac tud 44/48 KHz 16 bizes m4a formátumú fájlt konvertálni. Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Könyvtár szinkronizálásra mi a legjobb Debian 11 Testing -re, ami Gui -s lehetőleg? (Ubuntun a
Beyond compare-t használtam, de ez nem elérhető)
Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Ki tudod próbálni terminalba, mert az
ebook-converta Calibre része. Nyiss egy terminált ahol a cbr file van, majdebook-convert valami.cbr valami.pdfMajd kiírja, ha valami problémája van. Egyébként terminálban egyszerűen át tudod konvertálni. Kicsomagolod a cbr-t unrarral, majd
convert *.jpg comic.pdfparancs (azimagemagicklegyen telepítve), és kész is a pdf.Köszi!
Kibontottam Jpg formátumba. A PDF-é alakításkor ez a hiba:convert-im6.q16: cache resources exhausted `Dune - The Graphic Novel, Book 01-144.jpg' @ error/cache.c/OpenPixelCache/4083.convert-im6.q16: too many exceptions (exception processing is suspended) @ error/exception.c/ThrowException/974. -
zoltanz
nagyúr
Miért szeretnéd a Calibre programmal megnyitni egy képregényes formátumot?
Csak nézni szeretnéd, vagy esetleg átalakítani epub/mobi formátumra? Egyébként a CBR csak képek összecsomagolva rar-ral.
Ha csak megnézni akarod, akkor én pl. az Evince programot használom rá, de van sok (Mcomix, Peruse, YACReader, Foliate, stb.).Értem köszi a segítséget. Elvileg kezelnie kéne a Calibre-nek is. Esetleg ha az Unrar- felraknám? Nem azért nem megy? Egy Graphic Novel képregénykönyv (Vonnegut - Ötös számú vágóhíd 300 oldalas) jó lenne átkomvertàlni Pdf-be. Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Calibre appal próbálok megnyitni egy CBR formátú anyagot, 300 MB hibát ír. Megoldás van? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Csoportosan szeretnék ekönyveket konvertálni automatizáltan. (terminal -os sem gond, sőt)
Djvu formátumból PDF-be lenne jó, (esetleg lehet más is, ha mobil Apple eszközök ezt felismerik, használható.) Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Jpg kép fájlokból (400 oldal) szertnék egy pdf dokumentumot létrehozni. Jól autómatizálhatót szeretnék találni a képfájlok egyforma méretűek neveik sorszámok.
-
zoltanz
nagyúr
Köszi. Kipróbálom őket.
-
zoltanz
nagyúr
Hálózati adatforgalmat mivel tudom monitorozni? Htop is tudja?
-
zoltanz
nagyúr
Dave™
Szia
Az Okulart ismerem, és használtam is mikor megtérítettél Manjaro-ra
Viszont most már nem akarom használni, mert Openbox alatt vagyok, épp ezrt kerülöm a KDE és Gnome programokat (kivéve 1-2-őt). Ennek oka, hogy belassítják a rendszert, és pl az Okular felrakás nálam 63db függőséget pakolna fel. Akkor inkább Chromium-hoz rendelem a pdf megnyitását 
BoB, Frawly
Úgy érzem félrefogalmaztam. Én igazból nem pdf-et akarok szerkeszteni, hanem hogy ha van doksim (akár rtf, akár doc stb), azt el tudjam menteni pdf-ként is (pont mint MS Word alatt is). Magát a már elmentett pdf-et nem akarom utólagosan szerkesztenem. Legalábbs nagyon ritkán, de arra van online szerkesztők. Archwikit természetesen néztem. Ha gondom van elsőnek mindig ott nézek szét. Nekem mindössze annyi bajom van a Libreoffice-al, hogy a pdf "nézőkéje" borzalmasan xar. 2019-ben kifejezetten cikinek érzem. És számomra az nem kifogás, hogy nem annak tervezték stb. Egy Office csomag legyen képes rá. Főleg ha egy mobilos androidos filekezelő is képes ilyen alapvető funkcióra.
Zathura-t amúgy próbáltam, de nekem nem nyit meg semmit. Ugyanúgy egy fekete ablak jön be, mint mikor magában indítom, úgyhogy azt azért hagytam. Szerintem csinálok egy komplett mentést, és aztán elkezdem kipróbálni a többi office csomagot. Ha más nem, akkor marad pdf nézőnek a chromium (ami amúgy meglepően jól működik).Nem lessaítják be a rendszert. Ha hardveres DE gyorsítás nélküli rendszert használok, én is telepítek KDE-s Gnome-os dolgokat néha és semmi difi.
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
DVD képfájlból pendrive készítő alkalmazásra lenne szükségem. Debian Buster Install DVD lenne rajta. Win-en próbáltam Rufus, Yumi nem jó hozzá sajnos.
Multisystem-et ismerem még Ubi-ról, de az függőségi hibával nem telepíthető Debian-ra. Esetleg más ami megy Debian 9-cen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LG LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Jelszókezelők
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars The Old Republic Collectors Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.12.14-ig garanciális, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Asus RoG CROSSHAIR X870E APEX Alaplap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak nézni szeretnéd, vagy esetleg átalakítani epub/mobi formátumra? Egyébként a CBR csak képek összecsomagolva rar-ral.
Ha csak megnézni akarod, akkor én pl. az Evince programot használom rá, de van sok (Mcomix, Peruse, YACReader, Foliate, stb.).