Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért ezt az összevadászom dolgot kicsit túl hajtod. Először is nincsen nagy vadászat. Eddig is megvolt a KDE alatt is, hogy mely programokat szeretem jobban (KDE alatt se csak KDE programot használtam, sőt. A legtöbb beépített szerinted kész csomag alap programjai sok esetben xarok számomra), így azokat egy scriptbe beírva, elindítva feltelepülnek és kész. Azok programok konfigját még régebbről rámásoltam, így max az ablakmegjelenítést kellett beállítanom, és ennyi. Sőt. Most hogy ezek is megvannak, így még tovább bővítettem a scriptet az azóta használt programokkal, és a köv telepítésnél szintén 1 kattintás, és minden megvan a rendes helyén az előzőleg mentett config fájljaikkal. Egy számomra komplett feltelepített csomagot kapok, ami azonnal használható. És így aztán meg már végképp nincs semmi előnye számomra a KDE, Gnome giga csomagoknak.
Sebességben meg nem akarok vitatkozni. Mindkettőt használtam elég hosszú ideig munkára, és magán használatra is, úgyhogy tudom miről beszélek, és mit tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest