Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért ezt az összevadászom dolgot kicsit túl hajtod. Először is nincsen nagy vadászat. Eddig is megvolt a KDE alatt is, hogy mely programokat szeretem jobban (KDE alatt se csak KDE programot használtam, sőt. A legtöbb beépített szerinted kész csomag alap programjai sok esetben xarok számomra), így azokat egy scriptbe beírva, elindítva feltelepülnek és kész. Azok programok konfigját még régebbről rámásoltam, így max az ablakmegjelenítést kellett beállítanom, és ennyi. Sőt. Most hogy ezek is megvannak, így még tovább bővítettem a scriptet az azóta használt programokkal, és a köv telepítésnél szintén 1 kattintás, és minden megvan a rendes helyén az előzőleg mentett config fájljaikkal. Egy számomra komplett feltelepített csomagot kapok, ami azonnal használható. És így aztán meg már végképp nincs semmi előnye számomra a KDE, Gnome giga csomagoknak.
Sebességben meg nem akarok vitatkozni. Mindkettőt használtam elég hosszú ideig munkára, és magán használatra is, úgyhogy tudom miről beszélek, és mit tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest