Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Szerintem te fordítva ülsz a lovon. Windowson pl. a rufus mit csinál? Az edge? A putty? Nem lehet mindent úgy elnevezni, hogy abból mindenki ki tudja találni mire jó az adott program, már pusztán a nyelvi akadályok miatt sem. Ha tudod mit szeretnél, akkor utána tudsz nézni sokféleképpen, már eddig is kaptál ajánlásokat. Amíg leírtad ezt a
hozzászólástkirohanást tök feleslegesen, azzal az idővel és energiával könnyen lehet hogy találtál volna alternatívá(ka)t. -
lev258
veterán
Már ne haragudj, de te jöttél a topikba úgy, hogy válaszokat vársz (nem kérsz) és szinte már követelsz, mert téged szorít az idő. Azért adtam egy tanácsot korábban, mert valószínűnek tűnt, nem sok időt töltöttél még a rendszer használatával, megismerésével.
Továbbra sem tudunk semmit arról, mi nálad a gond az említett programmal (még mindig nem mutattál semmit, csak állítasz valamit). Az viszont biztos, hogy benne van az alap tárolókban Ubuntu/Mint vonalon. Ez tény.
A Linuxos topikokban az emberek elég rendesek ahhoz, hogy rászánják az időt mások kérdéseinek megválaszolására, problémáinak megoldására. Bár jó lenne, de tudom, sokszor csak ábránd a hasonló viselkedés elvárása a kérdezőtől: hogy tisztelettel reagáljon és partnerként tekintsen a segíteni szándékozókra. Ahhoz viszont szerintem mindenkinek joga van, hogy ilyenkor tegyen néhány enyhe célzást vagy végső esetben egyszerűen figyelmen kívül hagyja a dolgot és a kérdezőt magát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Napelem
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- BMW topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest