- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt már azért kitárgyaltuk, hogy a KDE panelje gyenge, de nem csak a Messenger, hanem az össze jobb alsó részre lemenő ikon ugyanaz. Megszoktam Cinnamonnál is, hogy ha rákattintok a frissítés pajzs ikonjára, hogy van-e valami, akkor felugrik. 1 kattintásra, ezek szerint megoldható a dolog, ha a buta DE is tudja.
Gondolom mindenki tejeskávé dokkot használ, így nem fontos a panel. Pedig még mindig nem döntöttem el, mit rakjak a HP 8470p-re......a 4GB-tal épp KDE lenne optimális rá.Lehet, hogy a komplex nem a helyes definíció volt.
Azóta sem derült ki, hogyan lehetne megoldani, hogy 1 kattra feljöjjön a készenlétben lévő program.(#124) BoB
Nem Mint-es téma volt (vagy nem mindig), amúgy reagáltál rá szerintem anno. Meglepő is lenne, ha nem így lenne.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest