Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
cartman|
tag
dos bootlemez (win98 indító a legjobb) ott fdisk -el törlés
aztán (!fontos)
fdisk /mbr
ez kiszedi a rendszertöltőt. -
kamikaze boci
őstag
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
Én nem eltüntetni szeretném a partíciót, csak visszakapni a PQ magicet. Vagyis, hogy el tudjam indítani. -
aer
tag
Egy másik variáció:
Töltsd le a knoppixet, ez egy cd-ről indítható linux verzió, innen is megpróbálhatod törölni a partíciókat.
Azért leyrom: letöltöd a knoppix .iso cd-képfileját, ezt a daemonnal mountolod és kiírod cdre. Bootoláskor használj csökkentett módot, akkor tuti nem lesz hiba a videokártyával/felbontással/frissítéssel. -
NerdieMan
csendes tag
20 gigás linux partíció elméletileg. Akkor most valahol találnom kell egy DOS-t.
-
NerdieMan
csendes tag
Bios még látja, de xp már nem. Próbáltam linux boot cd-t is, de nem nagyon ment a dolog, elkezdi magát egyből telepíteni.
-
Barton
senior tag
Simán le lehet törölni elvileg XP alatt is !
-
NerdieMan
csendes tag
Heelp! Van egy vinyóm amit a linux partícionált, de nincs rajta semmi. Most nagyon kellene, de winxp-t akarok tenni rá. Csakhogy ugye a win nem látja ezt a vinyót. Hogyan tudnám elérni hogy ntfs part. legyen rajta? Hogy tudom törölni a linuxosat? Járatlan vagyok nagyon ebben a témában :O :F
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest