Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
cartman|
tag
dos bootlemez (win98 indító a legjobb) ott fdisk -el törlés
aztán (!fontos)
fdisk /mbr
ez kiszedi a rendszertöltőt. -
kamikaze boci
őstag
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
Én nem eltüntetni szeretném a partíciót, csak visszakapni a PQ magicet. Vagyis, hogy el tudjam indítani. -
aer
tag
Egy másik variáció:
Töltsd le a knoppixet, ez egy cd-ről indítható linux verzió, innen is megpróbálhatod törölni a partíciókat.
Azért leyrom: letöltöd a knoppix .iso cd-képfileját, ezt a daemonnal mountolod és kiírod cdre. Bootoláskor használj csökkentett módot, akkor tuti nem lesz hiba a videokártyával/felbontással/frissítéssel. -
NerdieMan
csendes tag
20 gigás linux partíció elméletileg. Akkor most valahol találnom kell egy DOS-t.
-
NerdieMan
csendes tag
Bios még látja, de xp már nem. Próbáltam linux boot cd-t is, de nem nagyon ment a dolog, elkezdi magát egyből telepíteni.
-
Barton
senior tag
Simán le lehet törölni elvileg XP alatt is !
-
NerdieMan
csendes tag
Heelp! Van egy vinyóm amit a linux partícionált, de nincs rajta semmi. Most nagyon kellene, de winxp-t akarok tenni rá. Csakhogy ugye a win nem látja ezt a vinyót. Hogyan tudnám elérni hogy ntfs part. legyen rajta? Hogy tudom törölni a linuxosat? Járatlan vagyok nagyon ebben a témában :O :F
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Peugeot, Citroën topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Egyéni arckép OFF
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest